Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Beni Bilen Bilir Beyler Buyurun CV'm. Beni Seçerseniz Çook Memnun Kalırsınız.!
* Adınız : Fatih
* Yaşınız : 23
* Yaşadığınız Şehir : Konya
* Günlük ONLİNE Süreniz : 7/24 / 3 Yıldır Grafikerim İşim Comp Başı Olduu İçin. Online sürem Bu kadar Yüksek
* GM Lik Bilginiz(Tecrübeniz) : Üst Seviyede. FileZilla,Putty, Navi Ve Oyun İçi Bütün Kodları Ezbere Biliyorum Metin2 Tecrübem 4 Yıl. Ama GMlik Tecrübem 1.5 Yıl
* Sizce METİN2 Nedir? Bence Metin2 Kardeşlik Dostluk Ve Birliğin Öğrenildiği, bazıların uğraşması gereken bazılarınında şansının yaver gittiği MMORPG Tabanlı Saygının Üst Seviyede Olması Gereken Eğlencenin Son Dorukta Olduğu Bir Oyun
* Oyun İçi Bir Yetkilinin GÖREVİ(GM,TL,SGM,GA Vs. ) Nedir ? : TL-Oyunun Kurucusu( Edit İtemler, Çar Banlama-Çözme Gibi Görevlerin Yetkilisidir) GA ( TL Yardımcısı) SGM ( Açılımı Super Game Master GM nin Bi Üstü Ve GMleri Yönetir. GM(GameMaster) Oyundaki Eventlerle İlgilenen 4x Hile Küfür Kontrolü Yapan Oyuncularla İlgilenen İMPLEMENTOR
* Neden Sizi Seçmeliyiz? :
1.Adaletliyim.Oyuncular Arasında Ayrım Yapmam
2. Haksızlığa Tahammül Edemem
3. Tecrübem Çok İyi
4. Yabancı Dilim Var Gerekirse
5. Oyuncularla Gerekirse Çok Ciddi Gerekirse Çok İçiçe Olabilirm
6. Saygıda Kimseye Kusur Etmem Ne Userlara Nede TL mize
* İletişim Adresleriniz : moskovafatihi@hotmail.com
* Adınız : Fatih
* Yaşınız : 23
* Yaşadığınız Şehir : Konya
* Günlük ONLİNE Süreniz : 7/24 / 3 Yıldır Grafikerim İşim Comp Başı Olduu İçin. Online sürem Bu kadar Yüksek
* GM Lik Bilginiz(Tecrübeniz) : Üst Seviyede. FileZilla,Putty, Navi Ve Oyun İçi Bütün Kodları Ezbere Biliyorum Metin2 Tecrübem 4 Yıl. Ama GMlik Tecrübem 1.5 Yıl
* Sizce METİN2 Nedir? Bence Metin2 Kardeşlik Dostluk Ve Birliğin Öğrenildiği, bazıların uğraşması gereken bazılarınında şansının yaver gittiği MMORPG Tabanlı Saygının Üst Seviyede Olması Gereken Eğlencenin Son Dorukta Olduğu Bir Oyun

* Oyun İçi Bir Yetkilinin GÖREVİ(GM,TL,SGM,GA Vs. ) Nedir ? : TL-Oyunun Kurucusu( Edit İtemler, Çar Banlama-Çözme Gibi Görevlerin Yetkilisidir) GA ( TL Yardımcısı) SGM ( Açılımı Super Game Master GM nin Bi Üstü Ve GMleri Yönetir. GM(GameMaster) Oyundaki Eventlerle İlgilenen 4x Hile Küfür Kontrolü Yapan Oyuncularla İlgilenen İMPLEMENTOR

* Neden Sizi Seçmeliyiz? :
1.Adaletliyim.Oyuncular Arasında Ayrım Yapmam
2. Haksızlığa Tahammül Edemem
3. Tecrübem Çok İyi
4. Yabancı Dilim Var Gerekirse

5. Oyuncularla Gerekirse Çok Ciddi Gerekirse Çok İçiçe Olabilirm
6. Saygıda Kimseye Kusur Etmem Ne Userlara Nede TL mize

* İletişim Adresleriniz : moskovafatihi@hotmail.com
Ad soyad:Celal Eroğlu1
Kac Sw de gorev aldınız:2
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:en az 8 saat
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:OYUCULRIN SORUNLARINA KULAK VERİCEK,ÜST RÜTBESİNDEKİ KİŞYE BİLGİ VERİCEK GÖREVİNİ 4'4LÜK YAPABİLEN KİŞİ..
Kurallara Uyarmısnız :KESNİLİKLE....
Kac Sw de gorev aldınız:2
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:en az 8 saat
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:OYUCULRIN SORUNLARINA KULAK VERİCEK,ÜST RÜTBESİNDEKİ KİŞYE BİLGİ VERİCEK GÖREVİNİ 4'4LÜK YAPABİLEN KİŞİ..
Kurallara Uyarmısnız :KESNİLİKLE....
Ad soyad:mert kölemen
Kac Sw de gorev aldınız:1
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:her gün
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz bir kere gm 4x vb olaylarda adaletli davramalı ama buda bir oyun bir oyunun amacı eğlenmektir bunu sağlıcama inanıorum...
asla hile yapmam
Kac Sw de gorev aldınız:1
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:her gün
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz bir kere gm 4x vb olaylarda adaletli davramalı ama buda bir oyun bir oyunun amacı eğlenmektir bunu sağlıcama inanıorum...
asla hile yapmam
Ad soyad:Giray Türktemel
Kac Sw de gorev aldınız:0
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:3-4
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Evet hiç gm olmadım ama olmak istiyorum.Eğer bana görev veriseniz tecrübem artar ve daha iyi bir şekilde görev yaparım
Kurallara Uyarmısnız :Evet
Kac Sw de gorev aldınız:0
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:3-4
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Evet hiç gm olmadım ama olmak istiyorum.Eğer bana görev veriseniz tecrübem artar ve daha iyi bir şekilde görev yaparım
Kurallara Uyarmısnız :Evet
adı:Muhammed.
Soyadı:ßal .
Kaç Sw'De Görev Aldınız:16.
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:7-8 saat éN faZLa 9 saaT
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:GM'Lik öYLe eğlenceli bişey deildir görevini yaptınmı tam yapcan..
kurallara uyazrmısınız:Kurallar Benim Hayatım:d
Soyadı:ßal .
Kaç Sw'De Görev Aldınız:16.
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:7-8 saat éN faZLa 9 saaT
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:GM'Lik öYLe eğlenceli bişey deildir görevini yaptınmı tam yapcan..
kurallara uyazrmısınız:Kurallar Benim Hayatım:d
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)