kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

..... Sw( wps ) mize Gm Aranıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peacemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 614
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

isim:Muhammed Halil :soyisim:Yıldırım Yaş:17-şubat 2 de 18 e Gireceğim BİLDİNDİK KODLAR ÇOK BİLİYORUM SERVERE 120 LW SİLAH P NPC p2p worldport acıgını kapatırım (Yani serverin hack'lenmesine karşı düzenek oluşturabilirim OX düzenleyebilirim NPC leri düzenleyebilirim Metin2 ile aran nasıl: artık oyunun bağımlısı gibiyim oyunu yaklaşık 6 senedir oynuyorum Tecrübe sahibiyim Neden sizi seçmeliyim:Çok fazla sayıda bilgidim var 3 Kere vps server açtım 1 vps de [SGM] olarak Görev aldım Şu anda Hamachi server kurarak Serverde nasıl düzenleme yaparım gibi şeylerle ugrasıyorum Benden daha iyileride var ama hepsi zaten Admin olarak tecrübeli ve halada Serverleri açık Şu anlık benden daha iyi GM olacagını dusunmuyorum... Eğer Serverinizin Parasını Kolayca Çıkarmak istiyorsanız 120 lw silahlar koyarak serveride ustun basarıya götürebilirim... Edit satarak da Bunu yapabilirim Beni SGM,SGA VEYA GM olarak almanızı arz ederim...

Ad soyad: Berkcan Gökmen
Kac Sw de gorev aldınız: 17 (12 wps 5 hamaci)
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: akşam 8-9dan 11-12 ye kdr
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: Gm lik farklı userlere yardım ederek onlara bilgi vermektir
Kurallara Uyarmısnız :kurallara uymassak ne olcaz :)

Ad soyad:Anıl Kayna
Kac Sw de gorev aldınız:10
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:10-9 saat arası
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:
Kurallara Uyarmısnız :AÇIKÇASI PEK SEVMEM AMA PATRON SENSIN :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri