kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

..... Sw( wps ) mize Gm Aranıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peacemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 614
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

KARDESIM ADIM DOGAN KENDI INTERNET KAFEM VAR SW MI 3 GUN ONCE KAPADIM 1 SÜRE BASKA SWLERDE GMLIK YAPICAM OYUNCU CEVREM VAR ITEM SATISLARI VE OYUNCU SAYISINI ARTIIRIIM BASKA BISI YAZMIYCAMMSN EKLERSEN ORADAN KONUSUUZ OYUNDA 5 6 SAAT KALIRIM 12 SAAT GUNUN YARISI DEMEK ABASRTMAYA GEREK YOK

DoqaNs@windowslive.com

Ad:Hüseyin Pehlivan.
Yas:13.
Kaç Sw de Görev Aldınız: İlk Olucak.
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:hafta içi 2.30 hafta sonu 5
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Gm olmak zevklidir. Gm ler adaletli olup playerin istediklerini yapmalı (lw ve para vermek hariç) eventler duzenleyim playeri oyunda tutmalı ve edit satışı olmamalı [ADALET İÇİN]
Kurallara Uyarmısnız :%100 Kurallara Uyan Bir İnsanim

İLETİŞİM:hsnyphlvngs98@hotmail.com

Ad soyad:Batu Çınar
Kac Sw de gorev aldınız:Tahminen 23 Wps 89 yada 90 Hamachi Bunları hawa olarak yada abartma yapmıor Neysem oyumdur
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:Ünvden 15:30 DA gelirim 23:00 24:00 Gibi Kalırım O gün Sorun Yoksa :)
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: GameMaster[GM] Yha Bu iş Aslında Zewk işi Deil.Hani [GM] olim süper olur hawam olum fln deil. Aslında Sorumluluk Bu Sorumlulukta Büyük bunu yapmak sabır,saygı,fikir'e saygı , her konuyu deqerlendirme Vb... Hani Diceksiniz Sen Niye olmak istiyorsun? onuda Cevaplıyım Bn Aslında İlk Seneler Sınawlarım Vardı Bitti Ve Olmucak sadece git gel Bn Boş Zamanlarımı Bir Konuya değer vererek zamanımı gecirmek istiorum... Ve Kendimi en önemlisi gelistirmek istiyorum Bu Konu Bana Yardımcı Sizede Yardımcı olabilirim :) Not: [GM]'nin Yapabiliceqi Kod,Event,Ox fLn Hersey Sorun Yok :))
Kurallara Uyarmısnız :
Hiç Yalan Sölemem Kurala Baqlı çünki Bana Ters gelebilir Ancak! Kurucu Der Hani FazLa userlerle görüsme konusma gibi kuralın arkasına dayanan bilgiye bağlıysa neden olmasın
Server'e Bağlı KuraLsa Düzqün Kuralsa Uyarım Tabiki
Çünki Biz Orda Userleri aqırlıyoruz misafir ediyoruz Onları en iyi ağırlamak Görevim
Saygılı , Dürüst , yalan sölemem gerek duymam
Bukadar Kendimden Biraz Bahsettim Tesekkürler İyi ForumLar :)

Ad soyad:Furkan AdiL Karalar
Kac Sw de gorev aldınız: 9 1 [TL]
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: 8-10 SaaT
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:GameMaster oLmak Sadece 2-3 Hackeri Banned Yapıp 2 Kod BiLmek DeğilDir GameMaster oLmak Serverin iç Bakım Up V.b ŞeyLerde Yardımcı oLmakTır.
Kurallara Uyarmısnız :Elimde geldiğince KuraLLara Uymaya ÇaLışırım .. Beni Aşan Bir Şey oLur ise [TL] ' Ye YonLendırrim ...!

FaceBook: furkan_karalar_06@hotmail.com

AD:Bayram
Soyad:Kaplan
Kackere Gmlik YAPTIN:5 kere Gmlik yapdım ayrıca 1 kerede kendi swmi kurdum
Oyunda Kac Saat Online Olursun:Günde 8 veya 10 saat özellikle geceleri online olurum

Gmlik hakknda düsncelerim ise:kendimden cok oyunclari düsünüorum Cünkü oyuncular serverin hayyta durmasi ve uzun ömürlü olmasi icin gerekli onun icn elimden geleni yapiorum EDİTLİK istemiorum oyunclarla Eşit Olmak bana ayri bir Zevk Verior İstedikleri Eventleri Yapmak bos yagmuruu yapmak ve oyuncular Zaman Gecirmek ayri bir zevk verior BEn sabah 10 gibi onlinem aksam 11-12'ye kdar ADMİNİN istegine göre daha erken acip gecte kapatabilirm Ben GM olsam biLe Kendimmi Onlar Gibi Görüyorum..

MSN:has_mahallesi@hotmail.com Suanda acık ekle
sw kurulu deilse kuram

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri