emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

..... Sw( wps ) mize Gm Aranıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peacemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 614
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ad soyad: Mertcan Güler
Kac Sw de gorev aldınız: 2vps kuruculuğu,7vps gmliği,12hamachi kuruculuğu,18hamachi gmligi
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: en az 10 saat online olabilrim.

Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: GmLik Aslında kendini üstün görmek gibi birsey değildir bence... GMLik demek oyun içi userlere yardım edip gerekli oyun içi kurallarına uygun bir sekilde yerine getirilen bir sorumluluktur...

Kurallara Uyarmısnız :Evet Bütün kurallara uyarım ve bunun yanında bütünn oyun içi userlerle gerektiği gibi davranırım...

Ad soyad:Furkan Fındık
Kac Sw de gorev aldınız:6 isimler sw : Dire Mt2 [TL]DarkKinq - Melek Mt2 [SGM]DarkKinq - Atomsampt mt2 [GA]DarkKinq - Oceantr [GA]Replay - Tiky Mt2 [TL]DarkKinq - Gold Mt2 [GM]DarkKinq 1 kez kendi sw açtım 3 ay açık kaldı...
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:Pazartesi - Salı - Perşembe - Cuma Günleri 3 saat Çarşamba - Cumartesi - Pazar 6 saat kalırım.
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Gmlık Zor iştir dürüst gm olmak içinde biraz bilgiye sahip olması lazım...Gmlikte tüm kodlar ezbere - item editleme gm yapma filan onları biliyorum...
Kurallara Uyarmısnız :Evet Uymayanıda uydurturum

Ad soyad:mehmetcan yalçın
Kac Sw de gorev aldınız:4
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:7-12 Saat
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:GM olmak bence oyuna başka bir anlam katıyor userlerin sorumluluğu sizde olunca iş ciddileşior bence gm olmak bir sorumluluk(oyun içi)
Kurallara Uyarmısnız :Kural benim Gobek Adım Uyarım Taibki Uymayanları Uyarırım

Msn:mehmetcan_1.1@hotmail.co m

Ad soyad: Serhat Karamanoğlu
Kac Sw de gorev aldınız: 12-16 Arası
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: Haftaiçi: 14:30 Dan Gece 01:00
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: Gm Olmak İstiyorum Çünkü Birilerine Yardım Etmek onların sorunlarını çözmek istiyorum . Navicat'ten Anlarım . Gerektiğinde Dost Gerektiğinde Abi Gibi Tavsiyeler Vereceğime Söz Veriyorum . Görevimi En Dürüst Ve Güvenilir Şekilde Yapacağıma Söz Veriyorum .
Kurallara Uyarmısnız : Tabikide Uyarım . [TL]nin Söylediklerine Harfiyen Uyarım .
Seçilirsem Burdan Veya Msn'den Konuşabiliriz .
İletişim : sago4ever@sagolera.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri