Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
aadım dogukan soyadım cıl 5gm lık ve 2 tllık yaptım yasım 19 tum gm kodlarını bılıorum ısımı ıyı derecede yaparım msn adresım dogukan_gamze@hotmail.com beklıorum
Ad soyad:Ozan Çifçi
Kac Sw de gorev aldınız:Hiç almadım bu ilk olcak alırsanız
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:en az 5 saat
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:düşüncem yok şuan
Kurallara Uyarmısnız :Evet Kesinlikle
Kac Sw de gorev aldınız:Hiç almadım bu ilk olcak alırsanız
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:en az 5 saat
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:düşüncem yok şuan

Kurallara Uyarmısnız :Evet Kesinlikle
Ad soyad:emirhan özden
Kac Sw de gorev aldınız:1 tane hamachili sw tl oldum kodlar felan kullandım yane orada sw de çok lag olduğu için oynamıyorum
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:en az 4 saat günde
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:bence gmler biraz cık yumşak olmalı ama her istelenide yapmamalıdır
Kurallara Uyarmısnız :uymam gereken butun kurallara uyarım
Kac Sw de gorev aldınız:1 tane hamachili sw tl oldum kodlar felan kullandım yane orada sw de çok lag olduğu için oynamıyorum
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:en az 4 saat günde
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:bence gmler biraz cık yumşak olmalı ama her istelenide yapmamalıdır
Kurallara Uyarmısnız :uymam gereken butun kurallara uyarım
Ad soyad:emre
Kac Sw de gorev aldınız:3adet wps 5adet kendı hamachım
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:hafta ıcı 15:00 den 19:00 hafta sonu ful tıme
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:walla oyunculara davranabıldıgmkadar ıyı davranırım sınırlarımın dısına cıkmam
Kurallara Uyarmısnız :evet uyarım ve sınırlarımın dısına cıkmam
Kac Sw de gorev aldınız:3adet wps 5adet kendı hamachım
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:hafta ıcı 15:00 den 19:00 hafta sonu ful tıme
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:walla oyunculara davranabıldıgmkadar ıyı davranırım sınırlarımın dısına cıkmam
Kurallara Uyarmısnız :evet uyarım ve sınırlarımın dısına cıkmam
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)