xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Hikaye Ekle

Bodyci Yani ismail

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JueLsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 664

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar hatırlarsanız bundan 1 hafta önce Juelsa atli karekterimi devir etmiştim Emre atli arkadaş her neyse adam 3 gün takıltıkdan sonra banladıgnı duydum oyunda bana sen satmadan önce küfürlü ss alıp banladın dedi beni tanıyan dostlarım öyle bişey yapmiyacagımı iyi bilir ve bende adımı temize cıkarmaya karar aldım her neyse şimdi juelsa banlandıgı video atacam ismail arkdaş çari alcam diyip şifreyi istemişdi hpsi dogrumu diye girp inceliyecekti ve ogün yancarina küfür atıp video almiş buyrun kanıtlarim

<b><i>

Evet arkadaşlar o gün bu video almış nerden bileccez onun oldugnu youtube hesapın kariştirdim ve açıgnı yakaldım boydci hesabi ile yaptıgı bir çar tks gördüm orda acık vermişti buyrun bide bu video izliyelim

<em><strong>

Büyüklerimiz hep derya dost dedigin kötü günde beli olur diye yada şöyle diyelim aslan yatığı yerden beli olur diye..

Evet ismail kardeş Burdaki amacın neydi neden böyle bir şey gerek duydun. acıklarmısın ?

Sizde Bu kişiye karşi dikkatli olun.

İnşlh Kanıtlarim Emre Ve diger arkadaşlar karşi acıklamli olmuştur..

Zachriel

Bu Devirde 1 Tane Dostun Olucak Ona Güvenip Onunla Destek Olacaksın, Diğer Herkez Yalan olur.. Kimseye Güven olmaz Hüseyin İsmailde Böyle Birşey Yapacağını Sanmazdım Dediğim Gibi Kimseyi Tanıyamıyoruz Artık Kaç Yıldır Tanıdıklarımız Bile Değişti Bu Lafımda Ortaya üstüne Alınanlar Alınabilir :)

Bu Devirde 1 Tane Dostun Olucak Ona Güvenip Onunla Destek Olacaksın, Diğer Herkez Yalan olur.. Kimseye Güven olmaz Hüseyin İsmailde Böyle Birşey Yapacağını Sanmazdım Dediğim Gibi Kimseyi Tanıyamıyoruz Artık Kaç Yıldır Tanıdıklarımız Bile Değişti Bu Lafımda Ortaya üstüne Alınanlar Alınabilir :)
Burak oyunda kimse hakkımda öyle şöyle demesin diye atim kimin ne oldugu ortada bana laf gelmesin oyunu kimse hüseyin öyle şöyle demeden biraktim bunlar isonun kurdugu sinsi oyunlari herkes görsün.

Seve seve herkese aracı olurum :)
Ayrıca forum üzerinden işlem yapılmıyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri