Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yabancı panel sanırım ancak çok beğendmLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.yabancı panel sanırım ancak çok beğendm
bu panele verilecek emeğe yazık olur dur şimdi çok güzel bir panel paylaşacam swf li falan :l03:
bu panele verilecek emeğe yazık olur dur şimdi çok güzel bir panel paylaşacam swf li falan :l03:
Bekliyorum Merak ettim Yapmadığım panel kalmadı marsis paneli attım çok şükür soruncuz dedim ancak açık varmış oyun chleri düşürdüler oyunu veritabanı sıfırlandı falan
adam akıllı piyasada yok .sBekliyorum Merak ettim Yapmadığım panel kalmadı marsis paneli attım çok şükür soruncuz dedim ancak açık varmış oyun chleri düşürdüler oyunu veritabanı sıfırlandı falanadam akıllı piyasada yok .s
o panelde hiç bir şekilde açık yok ve açık olması demek sadece databaseyi etkilemesi demek . ch leri düşürmesi başkadır . yani başka birşey ile karşılaşmışsın panelimi +500 kullanan gördüm bi sorun çıkmadan . filesinde questte vb açık vardır yada keylog falandır . açık olması demek tüm hemen hemen piyasanın bitmesi demek şuan tüm serverlre benim paneli kullanıyor çok şükür bi sıkınntı yok sadece sende olmuş o panel modülleride tek tek kontrol edip yazdım
Son düzenleme:
o panelde hiç bir şekilde açık yok ve açık olması demek sadece databaseyi etkilemesi demek . ch leri düşürmesi başkadır . yani başka birşey ile karşılaşmışsın panelimi +500 kullanan gördüm bi sorun çıkmadan . filesinde questte vb açık vardır yada keylog falandır . açık olması demek tüm hemen hemen piyasanın bitmesi demek şuan tüm serverlre benim paneli kullanıyor çok şükür bi sıkınntı yok sadece sende olmuş o panel modülleride tek tek kontrol edip yazdım
zaten şuanda utkukalenderv2 kullanıyorum ondan kaynaklanabilirmiki
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)