../game/src/
"exchange.cpp" açılır
[CODE lang="cpp" title="485. satır"]if (item->GetVnum() >= 80003 && item->GetVnum() <= 80007)
{
LogManager::instance().GoldBarLog(victim->GetPlayerID(), item->GetID(), EXCHANGE_TAKE, "");
LogManager::instance().GoldBarLog(GetOwner()->GetPlayerID(), item->GetID(), EXCHANGE_GIVE, "");
}[/CODE]
[CODE lang="cpp" title="altına eklenir"]
m_pOwner->CreateFly(FLY_SP_MEDIUM, victim);
for (int i = 0; i < 3; i++){
m_pOwner->CreateFly(FLY_SP_SMALL, victim);
}
[/CODE]
"exchange.cpp" açılır
[CODE lang="cpp" title="485. satır"]if (item->GetVnum() >= 80003 && item->GetVnum() <= 80007)
{
LogManager::instance().GoldBarLog(victim->GetPlayerID(), item->GetID(), EXCHANGE_TAKE, "");
LogManager::instance().GoldBarLog(GetOwner()->GetPlayerID(), item->GetID(), EXCHANGE_GIVE, "");
}[/CODE]
[CODE lang="cpp" title="altına eklenir"]
m_pOwner->CreateFly(FLY_SP_MEDIUM, victim);
for (int i = 0; i < 3; i++){
m_pOwner->CreateFly(FLY_SP_SMALL, victim);
}
[/CODE]
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Game compile etmeyi bilmeyenler sourceyi indirip editlese ne fayda. Game compile etmeyi biliyorsan paylaş ki bilmeyenler faydalansın. Yakında videolu bir anlatıcam olmazsa, iyi forumlar.
yeni gamelerle diff olayı kalktı birileri çıkıp şu game editleyip açıp kapamayı öğretse iyi olurdu
Game compile etmeyi bilmeyenler sourceyi indirip editlese ne fayda. Game compile etmeyi biliyorsan paylaş ki bilmeyenler faydalansın. Yakında videolu bir anlatıcam olmazsa, iyi forumlar.
yeni gamelerle diff olayı kalktı birileri çıkıp şu game editleyip açıp kapamayı öğretse iyi olurdu

bilsem emin ol paylaşırdımGame compile etmeyi bilmeyenler sourceyi indirip editlese ne fayda. Game compile etmeyi biliyorsan paylaş ki bilmeyenler faydalansın. Yakında videolu bir anlatıcam olmazsa, iyi forumlar.
amacım sadece bu tür paylaşımları Türk forumlarına taşımak yabancı forumları gezen bilir Türk forumlarından bazı arkadaşlar bu tür paylaşımları bizim forumlarda değilde yabancı forumda paylaştığını.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)