HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hayırlı olsun 

Pegasus bizim serverimizdi umut duygulandırdın.İlk açıldığında başlamıştık.Hey gidi 2011 eğlencesi cadı yapmak için gece yatıp 3 te cadı çıkacak diye alarm kurup uyanır cadıyı keser yatardık.
Pegasusta 87 iyileştirme karakterim duruyor metin2 tr yi indirdiğimde geleyim yanına bir ara
Pegasusta 87 iyileştirme karakterim duruyor metin2 tr yi indirdiğimde geleyim yanına bir ara

Pegasus bizim serverimizdi umut duygulandırdın.İlk açıldığında başlamıştık.Hey gidi 2011 eğlencesi cadı yapmak için gece yatıp 3 te cadı çıkacak diye alarm kurup uyanır cadıyı keser yatardık.
Pegasusta 87 iyileştirme karakterim duruyor metin2 tr yi indirdiğimde geleyim yanına bir ara![]()
Onu bana 90 a kasmaya virsine
90 a kasacam kritik var iyleşmeci yok 
Onu bana 90 a kasmaya virsine90 a kasacam kritik var iyleşmeci yok
![]()
Valla inanırmısın şifreyi bile hatırlamıyorum.Mail felan yeniden şifre al uğraştırma beni kritikçi şaman yeter sana

Siteye girdim sıralamada yok çar çaldılar banlattılar ya da uzun süredir girilmediği için sıralamadan düştü

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)