HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Vovv Ely2den Ely1 gectım fakat daha carı kasma vaktım olmadı 14 lvl le akıyoruz gecelerıSefa bı ara bırlıkte carları kasalım kardesım ox lara bırlıkte gırerız
![]()
Neden olmasın elbette

Resimler yetmemiş bir de videoya almışsın teşekkürler![]()
Ely2 den sonra Ely1 çok değişik gelıyor.Valla kımse bızı ıstemıyor ve sohbet etmek arkadaslık kazanmak ıstıyoruz ama Ely1 oyuncuları bızlerı kabul etmıyorlar

Neden olmasın elbette![]()
Şuan oyundayım ve Kırmızı 1 köyundeyım Depocu yanındayım bekleyım gırebılırsen eğer
Azad ta olsaydı iyi olurdu hanı @ozanos;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben şuan masa üstü bilgisayardayım, laptop'da yüklü oyun buna yüklemiyorum şuan format atmayı düşünüyorum. Yani şuan giremem maalesef, daha sonra mutlaka buluşuruz oyundaŞuan oyundayım ve Kırmızı 1 köyundeyım Depocu yanındayım bekleyım gırebılırsen eğerAzad ta olsaydı iyi olurdu hanı @ozanos;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben şuan masa üstü bilgisayardayım, laptop'da yüklü oyun buna yüklemiyorum şuan format atmayı düşünüyorum. Yani şuan giremem maalesef, daha sonra mutlaka buluşuruz oyunda![]()
Biliyorum.Nöbetler benı musade ederse ve uygun zamanı yakalarsam anında gırerım kaçarı yok yanı paslaşırız her turlu
Mesaj atman yeterlı gırdgın zaman.Musaıt olursam anında gelırım.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)