mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Hosting Sikayet Bolumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pufer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 272
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu Sistemi Yapıyorsunuz Fakat Hiç Mantıklı Değil Duman Bilişim Hakkında Şikayet Konusu Açtım Hala Onaylamadınız Biz Sizin Güvenceniz Olan Şirketler İle Alışveriş yapıyoruz lütfen konumu Onaylayın.

Firmanın sitesi kapalı oldu için konu açmışsınız.
Sebepsiz yere konuda hak yiyorlar demişsiniz onaylanması için bir sebep göremedim.

Son düzenleme:
Konunuzu inceledim firmanın sitesi kapalı ve zamanın da açılmamış sizde bununla ilgili bilgi edinmek ve şikayet etmek için konu açmışsınız.Konunuz onaylanacak merak etmeyin.Onayladıktan sonra görevli arkadaşa ödeme yaptığınıza dair ödeme dekontunu da yollayın yoksa yeteri kadar kanıt yok konunda.

Son düzenleme:
Bu Sistemi Yapıyorsunuz Fakat Hiç Mantıklı Değil Duman Bilişim Hakkında Şikayet Konusu Açtım Hala Onaylamadınız Biz Sizin Güvenceniz Olan Şirketler İle Alışveriş yapıyoruz lütfen konumu Onaylayın.
Firmaya forum içinden özel mesaj atıp ulaşmaya çalıştınız mı ? Yada telefon,skype v.s üzerinden bakım uzayabilir bu normal bir şey bilgi almak için ulaşmaya çalışın sonra eğer bilgilendirmezse cevap vermezse kanıtlarıyla birlikte konu açın onaylansın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri