BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Sağlam Setlere Cep Telefonu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kerbela57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 868

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar. Çok sağlam setlere daha 4 ay önce aldığım General Mobile Discovery cep telofununu veriyorum. Garantisi 2 yıldır daha 20 ay garanti süresi vardır. Kutusu herseyi vardır. Telefonda 1 çizik bile bulamazsınız. 4 GB hafızası vardır. Fakat Daha 1 hafta olmadı 16 GB SanDisc Class10 Hafıza kartı aldım. Yani 20 GB hafızaya ulaştı. Çok sağlam ve temiz bir telefondur.

D.N.= Telefonu daha yeni ıPhone 5s aldığım için veriyorum. Boşta yani ;)

İletişim için; forumdan özel mesaj veya face; - Sosyal ağ link paylaşım yasak -ulaşabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selam arkadaşlar. Çok sağlam setlere daha 4 ay önce aldığım General Mobile Discovery cep telofununu veriyorum. Garantisi 2 yıldır daha 20 ay garanti süresi vardır. Kutusu herseyi vardır. Telefonda 1 çizik bile bulamazsınız. 4 GB hafızası vardır. Fakat Daha 1 hafta olmadı 16 GB SanDisc Class10 Hafıza kartı aldım. Yani 20 GB hafızaya ulaştı. Çok sağlam ve temiz bir telefondur.

D.N.= Telefonu daha yeni ıPhone 5s aldığım için veriyorum. Boşta yani ;)

İletişim için; forumdan özel mesaj veya face; - Sosyal ağ link paylaşım yasak -ulaşabilirsiniz.

Kanka telefon bundan mı la ? :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri