Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

-- Metin2 PvP serverlara giremiyorum // YARDIM. --

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fethullah Araz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba forum yöneticileri ve takipçi arkadaşlar.

Dünden beridir çözemediğim büyük bir sorunla karşı karşıyayım.
Yardım isteyeceğim tek yer olarak aklıma burası geldi.Umarım çözümü bulursunuz.

Metin2 'ye giriş yapıyorum ( pvp server ) torrent sorunsuz doluyor. Hackshield ekranı da dolduktan sonra bildiğiniz üzere server seçim ekranı geliyor acılıyor oyun.

Bendede açılıyor ancak fare oyunun üstüne geldiği anda yada baska bi dosyada gezinir iken oyuna geçiş yaptıgım anda oyun kapanıyor..

--DENEDİĞİM ÇÖZÜMLER--
1- Metin2 'ye baştan yükledim ve pvp server dosyayı oluşturdum .Yanı yüklediğim metin2 'nin içine pvp server dosyalarını yükledim ve giriş yapmayı denedim.

2- Bende bulunan pvp dosyalarını silerek temiz bir dosya daha oluşturdum.

3- Sistem geri yükslemeyi denedim , oynayabildiğim güne yanı dün gündüz saatleri.Tabi sistem akşamına geri yükledi.

Denediğim hiç bir çözüm sonuç vermedi.
Lütfen yardımcı olurmusunuz.

YOUTUBE SORUNUN VİDEOSUNU ÇEKTİM BUYRUN AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ ( 720P HD )

Son düzenleme:
Merhaba forum yöneticileri ve takipçi arkadaşlar.

Dünden beridir çözemediğim büyük bir sorunla karşı karşıyayım.
Yardım isteyeceğim tek yer olarak aklıma burası geldi.Umarım çözümü bulursunuz.

Metin2 'ye giriş yapıyorum ( pvp server ) torrent sorunsuz doluyor. Hackshield ekranı da dolduktan sonra bildiğiniz üzere server seçim ekranı geliyor acılıyor oyun.

Bendede açılıyor ancak fare oyunun üstüne geldiği anda yada baska bi dosyada gezinir iken oyuna geçiş yaptıgım anda oyun kapanıyor..

--DENEDİĞİM ÇÖZÜMLER--
1- Metin2 'ye baştan yükledim ve pvp server dosyayı oluşturdum .Yanı yüklediğim metin2 'nin içine pvp server dosyalarını yükledim ve giriş yapmayı denedim.

2- Bende bulunan pvp dosyalarını silerek temiz bir dosya daha oluşturdum.

3- Sistem geri yükslemeyi denedim , oynayabildiğim güne yanı dün gündüz saatleri.Tabi sistem akşamına geri yükledi.

Denediğim hiç bir çözüm sonuç vermedi.
Lütfen yardımcı olurmusunuz.

YOUTUBE SORUNUN VİDEOSUNU ÇEKTİM BUYRUN AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ ( 720P HD )

Eğer Pvp Server Oynucaksan İlk Önce Kardeşim Dosya Konumunu Aç Metin2 Nin İçinceki Bütün Dosyaları Sil Geri Dönüşüm Kutusundanda sil En Son Dneetim Masasından Sil Neden İlk Denetim Masası Değil Çünki oRDAN Silip Yüklediğinde Aynı Dosyalar Geri Gelecektir
O yÜZDEN bENİM Dediğimi YAPMAN Daha Sağlıklı Olur Eğer Pvp Server Oynuyacaksan Yeni Klasör Aç Dosyaları Kopyala Ona At O Klasöre Pv yi At Yani Bir Şey Olursa Yeniden Metin2 Yi Silip Kurmana Gerek Kalmaz Orjinal Metin2 Nin İçini Bozma Kopyala Yeni Klasöre At Oraya Pvp Serverini At Yani

Yardımcı Olduysam Artık + rep veririsin :)

Son düzenleme:

Eğer Pvp Server Oynucaksan İlk Önce Kardeşim Dosya Konumunu Aç Metin2 Nin İçinceki Bütün Dosyaları Sil Geri Dönüşüm Kutusundanda sil En Son Dneetim Masasından Sil Neden İlk Denetim Masası Değil Çünki oRDAN Silip Yüklediğinde Aynı Dosyalar Geri Gelecektir
O yÜZDEN bENİM Dediğimi YAPMAN Daha Sağlıklı Olur Eğer Pvp Server Oynuyacaksan Yeni Klasör Aç Dosyaları Kopyala Ona At O Klasöre Pv yi At Yani Bir Şey Olursa Yeniden Metin2 Yi Silip Kurmana Gerek Kalmaz Orjinal Metin2 Nin İçini Bozma Kopyala Yeni Klasöre At Oraya Pvp Serverini At Yani

Yardımcı Olduysam Artık + rep veririsin :)

Metin2'yi bozmuyorum kardeşim zaten ve TR 'ye giriyor . sadece pvp servere girmiyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri