Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu Sitedeki Paneli Paylaşırmısın Extazy Tasarımları Gayet Güzel Birde Bi Ricam Olucak
Tasarımları Mamoka Panel Serisi 3 'e Eklersen Daha İyi Olur.
Çünkü Sorunsuz Jaxen2 Olduğu İçin Market Destek vb. Dosyalar Sorunsuz Çalışıyor.
Bu İsteiğmi Yerine Getirirsem Çok Memnun Olurum.Saygılarla...
Mamoka Panel Serisi 3 ' ten Görüntü
- Line 2 Panelinden Görüntü -
jaxen alt yapıya geçirmeyi düşünmüyorum panelleri . çünkü Jaxenlerde sql injection açığı get açığı vb var . yani ondansa başka modülleri tercih ederim ve market,destek vb gibi paneller hepsi benm panele uydurulup ayrı şekilde paylaşımı yapacağım . aslında sizde yaparsınız . hck market , hesk destek sistemi , ve admin vb .
ve line2 paneli yani resmini attığın paneli bitirmişim kodlamasını zaten localhostta duruyor onu ben 2 gün sonra ban açıldığında paylaşacam 4 panel ard arda 1 gün içinde paylaşcam onun için 2 gün bekleyeceksiniz
ve line2 paneli yani resmini attığın paneli bitirmişim kodlamasını zaten localhostta duruyor onu ben 2 gün sonra ban açıldığında paylaşacam 4 panel ard arda 1 gün içinde paylaşcam onun için 2 gün bekleyeceksiniz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hım şuan elimde Mamoka 3 paneli var sorunsuz çalışıyor hiç bir açığa denk gelmedim Mamoka 3 panelini tercih etmemin nedeni admin paneli , market paneli ve destek paneli entegreli olduğu için sorunsuz çalıştığı için ondan istiyorum.Line2 ve Tea Metin2 Panelinin tasarımlarıda çok güzel + Birde bunlara açıksız market paneli admin paneli ve destek paneli eklenilirse tadından yenmez bende paneller üzerinde uğraşıyorum.Elimde Site tasarım PSD'leri mevcut çok hoş duruyor tasarımalrı panele giydirmek zor oluyor birde yazıları css den düzenlemekte ayrı bi dert 

Hım şuan elimde Mamoka 3 paneli var sorunsuz çalışıyor hiç bir açığa denk gelmedim Mamoka 3 panelini tercih etmemin nedeni admin paneli , market paneli ve destek paneli entegreli olduğu için sorunsuz çalıştığı için ondan istiyorum.Line2 ve Tea Metin2 Panelinin tasarımlarıda çok güzel + Birde bunlara açıksız market paneli admin paneli ve destek paneli eklenilirse tadından yenmez bende paneller üzerinde uğraşıyorum.Elimde Site tasarım PSD'leri mevcut çok hoş duruyor tasarımalrı panele giydirmek zor oluyor birde yazıları css den düzenlemekte ayrı bi dert![]()
Market vb herşeyi yapacam bu elimde bi script var 2 gündür uğraşıyorum bu bitsinde bakarız eğer olmassa jaxen2 geçeriz açıkları vb kapatırız get kodu vb girince . ip ban atar otomatik

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)