Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

CoD: Advanced Warfare'dan yeni görüntüler (Video)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatih9755
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 281

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

4 Kasım tarihinde piyasaya çıkacak olan CoD hayranlaırnın merakla beklediği Call of Duty: Advanced Warfare, yeni bir video ile karşımızda.

PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında görülecek olan Call of Duty: Advanced Warfare, yayımlanan son videosunda eğitim kısmına biraz daha yakından bakıyoruz ve multiplayer tarafından da ipuçları alıyoruz. Bunların yanında kişiselleştirebileceğimiz silahlarımız, zırhlarımızı da daha yakından tanıyoruz.

İyi seyirler.

4 Kasım tarihinde piyasaya çıkacak olan CoD hayranlaırnın merakla beklediği Call of Duty: Advanced Warfare, yeni bir video ile karşımızda.

PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında görülecek olan Call of Duty: Advanced Warfare, yayımlanan son videosunda eğitim kısmına biraz daha yakından bakıyoruz ve multiplayer tarafından da ipuçları alıyoruz. Bunların yanında kişiselleştirebileceğimiz silahlarımız, zırhlarımızı da daha yakından tanıyoruz.

İyi seyirler.

Sayın Yöneticim ben call of duty nim tüm serilerini orjinal dvd leri ile oynadım bitirdim bu son gelecek oyununu merakla bekliyorum sistem gereksimleri ve piyasa fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba konu için teşekkür ederim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri