noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hücum!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan türkler2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 152

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Dış transferdeki ilk bombayı Cana`yla patlatan Galatasaray, uzun süredir temasta olduğu Juan Pablo Pino`yu bir kaç gün içinde kadrosuna katacak. Oyuncunun kulübü Monaco ile yapılan pazarlıkların son aşamaya geldiği bildirilirken, arada sadece 500 bin Euro`luk fark kaldı. 23 yaşındaki futbolcu ise Sarı-Kırmızılı formayı giymeye dünden razı. Pino`nun bir kaç gün için Hollanda kampına katılması bekleniyor. Bu gelişmelerin ardından Cim Bom, tüm mesaisini forvete takviye yapmak üzerine harcıyor. Hedefte ise iki isim var: Adrian Colunga ve Sercan Yıldırım. Geride kalan sezonu kiralık olarak Real Zaragoza`da geçiren, bonservisi ise Recreativo Huelva takımında olan Colunga`ya, düşük maliyeti nedeniyle Galatasaray Yönetimi sıcak bakıyor. La Liga`da 16 maçta 7 gol atan 26 yaşındaki forvet, Pino gibi her an Hollanda kampına katılabilir.

Servet artı 3 milyon Euro
Forvet için Cim Bom`un ikinci adayı ise transferin gözdesi Sercan Yıldırım... Beşiktaş ve Fenerbahçe`nin de peşinden koştuğu 19 yaşındaki futbolcu için teknik direktör Frank Rijkaard`ın yönetime yeniden rapor sunduğu ve alınmasını istediği öğrenildi. Daha önce Sercan`a karşılık, Bursaspor`un hocası Ertuğrul Sağlam`ın çok istediği Servet Çetin`i takasta teklif eden Galatasaray, bu kez Servet+3 milyon Euro önerecek.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst