Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
uysa zaten biz napalım 40k filesi az özete dursun![]()
dragon soulu bi şekilde bütün bağlantılarını öğrenebilirsem bi süpriz yapabilirim 40424 sourcesini inceliyodumda 3-4 gündür başımda bi sorun var sonra anlatırım
dragon soulu bi şekilde bütün bağlantılarını öğrenebilirsem bi süpriz yapabilirim 40424 sourcesini inceliyodumda 3-4 gündür başımda bi sorun var sonra anlatırım
Şimdi 34083 Filesde Çalıştırdım Buna Emin Olabilirsin . Hatta Maxmi V1 Filesde Çalıştırdım Bunu . Bu Forumda Paylaşmamın Sebebi Yabancı Forumlara Yönelmeyin Biz Türküz Türkü İstemeyen Forumda Bulunmayız . Burası Türkiye. Burası Turkmmo
Şimdi 34083 Filesde Çalıştırdım Buna Emin Olabilirsin . Hatta Maxmi V1 Filesde Çalıştırdım Bunu . Bu Forumda Paylaşmamın Sebebi Yabancı Forumlara Yönelmeyin Biz Türküz Türkü İstemeyen Forumda Bulunmayız . Burası Türkiye. Burası Turkmmo
34083 fileste bu kodlarla çalıştırdıysan diyeceğim bişey yok ama bn çalışıp çalışmamasıyla ilgili bi soru sormadım dragon soulla craftingin arasındaki alaka ne bunun cevabını istemiştim

Klasik söz; doğru dürüst anlatilmamiş...
Forumda Eskisin Diye Milletin konusuna Engel Olmana Gerek Yok 1 Saat 15 Dakikamı Aldı Konu .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)