HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar bir metin2 serverı açmak istiyorum fakat daha önceki olsun istemiyorum ne bilim ch düşmesi,bol miktar saldırı yemek gibi durumlardan uzak güvenilir bir bilişim arıyorum ÖZELLİKLE DAHA ÖNCE SERVER KURUP MEMNUN KALDIĞINIZ BİR BİLİŞİM VARSA ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM VEYA DAHA SERVER KURUP PİŞMAN OLDUĞUNUZ BİLİŞİM ŞİRKETİ VARSA ONUDA YAZI ARADAN VE LİSTEMDEN ÇIKSIN
NOT:dolunay bilişimden daha önce kurmuştum ve memnun kalmadım
NOT:dolunay bilişimden daha önce kurmuştum ve memnun kalmadım
Hocam son 2 gündür müşterileri olduğum Çetin Bilişim'i size önerebilirim. Her şeyden önce müşteri-yetkili ilişkerinde ve verdikleri destek konusunda kusursuzlar diyebilirim. Güvenilirlik açısından en somut kanıt olarak vergi levhalı bir şirket olmasını gösterebilirim. Kullandıkları server files şu an piyasada mevcut olan fileslardan farklı, ve bunu hissettiriyor. Paket fiyatları biraz tuzlu gelebilir, fakat emin olun vereceğiniz paraya değecektir. Yardımcı olabildiysem ne mutlu...
Hocam son 2 gündür müşterileri olduğum Çetin Bilişim'i size önerebilirim. Her şeyden önce müşteri-yetkili ilişkerinde ve verdikleri destek konusunda kusursuzlar diyebilirim. Güvenilirlik açısından en somut kanıt olarak vergi levhalı bir şirket olmasını gösterebilirim. Kullandıkları server files şu an piyasada mevcut olan fileslardan farklı, ve bunu hissettiriyor. Paket fiyatları biraz tuzlu gelebilir, fakat emin olun vereceğiniz paraya değecektir. Yardımcı olabildiysem ne mutlu...
bilgi için saol düşünücem konu güncel
Merhaba,
Tanıtım konumuza; http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...imnet-20-tl'den-baslayan-fiyatlarla-alan.html link üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kolay gelsin,
Tanıtım konumuza; http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...imnet-20-tl'den-baslayan-fiyatlarla-alan.html link üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kolay gelsin,
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)