HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar. İtemlerim gayet güzel kasılmak için fakat bir sorunum var. Yılanlar.. İstersem Örümcek zındanı başında 10 oda çekiyim yılan olmadan çok rahat kesıyorum fakat yılanlardanda 500den aşşağıya yemiyorum. BEDENSELİM. GB'ci aç diyen olacak fakat o kadar para verdim bklere itemlerime. Açarsamda yan çar açıp onda para kasarım ki GB bk'ya verecek param yok .
Yeni çar açmadan önerileriniz alabilirmiyim. Hayvanlara karşı %86 güç var. İç itemlerim tahta kolye tahta bilezik tahta küpe. Yani başlangıçta verilen itemler. Bunların yerine ne getirmemi önerirsiniz ? Veya yılanlardan az yemem için başka bir öneriniz varmı ?
Yeni çar açmadan önerileriniz alabilirmiyim. Hayvanlara karşı %86 güç var. İç itemlerim tahta kolye tahta bilezik tahta küpe. Yani başlangıçta verilen itemler. Bunların yerine ne getirmemi önerirsiniz ? Veya yılanlardan az yemem için başka bir öneriniz varmı ?
Oncelıkle sunu soyleyeyım sana Metin2 TR klavuzlarından okdugum kadarıyla orumcek zındanındakı yaratıklara hayvanlara karşı güç etki etmiyor.Ama sana yapman gereken ıtemlerı soyleyeyım yanlısım olursa duzeltın arkadaşlarMerhaba arkadaşlar. İtemlerim gayet güzel kasılmak için fakat bir sorunum var. Yılanlar.. İstersem Örümcek zındanı başında 10 oda çekiyim yılan olmadan çok rahat kesıyorum fakat yılanlardanda 500den aşşağıya yemiyorum. BEDENSELİM. GB'ci aç diyen olacak fakat o kadar para verdim bklere itemlerime. Açarsamda yan çar açıp onda para kasarım ki GB bk'ya verecek param yok .
1- Partızan +9 10 delici vuruş şansı 12 güç / +5 kavrama tası +5 canavar taşı diğer tas sana kalmıs
2- Ejderha tanrısı zırhı +9 1500hp 20 saldırı değeri / +5 koruma savunma yasam tasları
3- Hayalet maske başlık +9 zehirleme şansı hp uretimi yeterli olacaktır
4- Şahın kalkan +9 Güç sersem yakın dovus blok ( blogu olabıldıgınce yuksek tut
5- abonoz küpe +9 saldırı hızı yeterlı olur sanırım
6- Beyaz altın bilezik +9 10 Delici vurus sansı yeterlı olacaktır
7- cennetın gozu kolye +9 1500hp yang dusurme sansı
8- Anka ayakkabı +9 1500hp yang dusurme sansı
Bu dedıklerımı uygularsan yatmayacak bı carın olur + col set ve petlerle desteklemenı tavsıye ederım
Kolay gelsın ıyı oyunlar

Yapman gerekenler ;
1) Yüksek ortalama dolunay (canavar ve darbe ekli)
2) +5 savunma +5 korunma +5 yaşam ekli zırh (1500 hp 20 saldırı değerli)
3) 10 kritik 12 yang ayak/kolye (anka ayak olsun)
4) Sersem + 15 blok + 12 yang kalkan
5) abanoz küpe
6) 1500 hpli cennet bilezik bilezik
kritiğin 55 olacaktır. 40 bloklama olur. canavarlı 25m lik saçtan da al.
eğer hala yatıyorsan bilemicem. büyülü silah surada yatmıyor
5) abanoz küpe
Adam at ustunde slot kesıcek krıtıge ne gerek var?Yapman gerekenler ;
5) abanoz küpe
Adam at ustunde slot kesıcek krıtıge ne gerek var?
2.katta daha önce hiç kasılmadın sanırım. Biraz dene farkına varırsın kritiğin. Ama arkadaşın dediğinin aksine partizan ile darbe , kavrama ve canavar taşıyla daha iyi olur. Cennet bileziğe 10 delici at tadından yenmez
vede uğraşırım dersen 10kritik 10 delici 8 yada 12 güç at partizana. 65 kritik 65 delici gibisi yok