mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Ford'dan Hibrid Atağı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0lumGunu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 130
Ford Motor Company, Toyota’nın hibrid model Prius ile rekabet etmek üzere hibrid otomobil geliştirme çalışmalarında sona geldi. Markanın benzin ve elektrik enerjisiyle çalışacak hibrid modelinin 2018 yılı son çeyreğinde tanıtılması planlanıyor.


C240 kod adıyla geliştirilen otomobil, Ford’un yeni nesil Focus ve Escape modellerini de kapsayan yeni C2 platformundan yükselecek. Boyutlarıyla farklı bir otomobil olması düşünülen hibrid modelin, prizden şarj edilen modellere göre ABD pazarı açısından daha pahalı olması bekleniyor.


Ford’un yeni hibrid model yollara use 2019 yılı başlarında çıkacak. Bu tarih Japonya’da ilk hibrid Prius’un tanıtılmasından tam 21 yıl sonraya denk geliyor. Bu arada Toyota da üretimi 6 ay kadar ertelenen dördüncü nesil Prius modelinin örtüsünü gelecek yıl kaldırmaya hazırlanıyor.


Markanın henüz is mini açıklamadığı hibrid modeli, ABD Michigan’aki tesislerde geliştiriliyor.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst