Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kardeş böle bişey olmaz ... ben pazarda levi sembol satıyodum.pazar kuruluktu.3 levi sattım ve 900 m param oldu.. sonra oyun ilk hatasını verdi yani oyunun bizi ilk atışında bnm çar pazardaydı hala.ve depomdada 900 m im vardı.oyun attı.biz 5- dakika oyun giremedik.sonra oyun açıldığında bi baktımki 900 m param gitmiş benden kanıt istiyosunuzda size ben nasıl kanıtlayabilirim.oyunun hata vereceğini önceden nasıl bilebilirdim.şuan 900m param ortalıkrta yok..ya 3levi verirsiniz yada 900 m verirsiniz.yetkililer ben paramı istiyorum....Dünkü oyun atması nedeniyle param gitti.
benim kraliyetim gitti 6 aydır hala haber veya geri dönen yok kardeş sen düşün artık
oyun hatası yüzünden 900 m im gidiyo . ve bana ne geri dönüş oluyo nede bi açıklama yapıyolar..yetkililerden cevap bekliyorum.burda yalan da söylemiyorum.ölmüş ablamın üstüne yemin edebilirim.. 900 m imi yada 3 tane levimi kim verecek merak ediyorum.....destek talebi gönderdim daha geri dönü yok dünden beri .. 

Admin'lerin paranı veya levi ni vereceğini düşünmüyorum.
Sen doğruyu söylüyorsun mesela aynı konuyu bende açsam fakat ben yalan söylersem banada aynı şeyi yapmak zorunda kalırlar. Çünkü oyuncular arasında adaletsizlik yapılamaz.
-TMIsrarkes-
Sen doğruyu söylüyorsun mesela aynı konuyu bende açsam fakat ben yalan söylersem banada aynı şeyi yapmak zorunda kalırlar. Çünkü oyuncular arasında adaletsizlik yapılamaz.
-TMIsrarkes-
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...