HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Üstteki yorumu okumuyor musunuz?? Öyle oyun içinde birkaç arkadaşımdan da duydum.
Hata yokmu![]()
ya oyunun donmasından bahsediyoruz hata değilmi
![]()
skilin özelliği deme oyunda lag olmasının özellikle alakası yok!
Ayrıca diğer karakterler de karakter süs olsun diye konulmamış tabiki o karakterleri de kullanacaz.
Savaşçı da neden olmuyor ozaman Herondale bunu açıkla.
Türkte de aynı burada da aynı. Skilin özelliği. Yöneticiler bunu değiştirmez. Savaşçıyım bana da oluyor kimden duyuyorsun sen savaşçıda olmadığını ? Açıklaması bu. Ben savaşa iksir basmadan giriyorum sen aynı şeyi diyebilir misin ? Hareket hızı iksiri saldırır hızı iksiri falan bunları kullanmasanız ne olur ? Güçlü beden açıyorum giriyorum savaşa öyle 3-4 saniye donma olmuyor. İnternet hızında sorun olmasın ve aşırı derecede fazla iksir kullanma problem kalmaz. Çok konu açıldı böyle verilen cevaplar hep aynı. Savaşa girmeden önce hareket hızından tut sim suyuna şebnemlere kadar her şeyi içerseniz tek çözme ile hepsi boşa gider. Hem de lag girer. Dediğimi yap 1-2 saniyeden fazla donma olacak mı izleriz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)