Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Elym2 SONA doğru yaklaşıyor herhalde ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShadowBlue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 626
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Serverler bitik ölü durumda
Hp yüklemesi vb gibi efsunlar çalışmıyor
Sorunları iletiyoruz kaç aydan beri bu hafta ilgilenilecek düzeltilecek diyorlar ama gene aynı tas aynı hamam

Yokmu şu konuma adam akıllı dürüstçe bi cevap atabilecek yönetici biz bu pvpyi 5 seneden beri oynuyoruz bu kadar ilgisizlik alakasızlık görmedim
@Shorty; @admin;

Not ; Tartışma konusu değildir sadece biz hakkımızı arıyoruz madem para yatıyoruz bu serverleri kalkındıran bizleriz o zaman sizde en iyi şekilde oyunu yapmak zorundasınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Shorty; bumudur sizin adaletiniz bi cevap bile vermeye tenezzülünüz yok anlaşıldı serverin gidişatı

@Shorty; bumudur sizin adaletiniz bi cevap bile vermeye tenezzülünüz yok anlaşıldı serverin gidişatı

Tartışma konusu olmadığı için kendi yorumumu katmıyorum.

- HP Yüklemesi efsunu ile ilgili yeni dosyalarda bir sıkıntı yaşıyoruz Ocak 2014 güncellemesinden önce kullandığımız server dosyalarında aktif olan bir özellik şuan kullandığımız server dosyalarında çalışmıyor bununla ilgili yazılım taraflı çalışıyorum.

Serverler bitik ölü durumda konusunda size katılmıyorum yaz sezonu için planladığımız oyuncu kitlesine bu 3 ay içerisinde ulaştık ancak oyuncu taraflı yenilik konusundaki istekleri karşılayamadığımız ortada. Mevcut oyuncularımız bir noktaya ulaşmış ve devamlı yenilik istediğinden dolayı, oyunun en yoğun ve kalabalık olduğu dönemlerde ayrıca oyuncularımızın hatalara tahammülü olmadığı bu yaz dönemi yerine sonbahar yaklaşırken yeniliklere odaklanmayı planladık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri