HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
benim burda gücel demek istediğim en son yazdığı yazıdır.
​bakımdan sonra duyuru yapılıcaktır deniliyor ama sadece oyun acık yazılıyor cok güzel acıklama dogrusu 

Oyun sunucumuzda kullandığımız donanımlarla ilgili yaşanan problem nedeniyle plan dışı sunucuya erişim kesilmiştir, Oyunculara sunucuların kapalı olduğu bildirilmiştir(Duyuru). Sunucudaki donanım problemi düzeltildikten sonra oyun açılmıştır ve bununla ilgili bilgilendirme yine yapılmıştır.
Sunucu üzerinde oyuncuları ilgilendirmeyen teknik problem veya değişikliklerde detaylı duyuru yapılacak diye bir zorunluluk yok malesef. Oyuncuları ilgilendiren kısım oyunun açık yada kapalı olmasıdır. Kapalıysa nedenini öğrenmek ister insan yapımı bir makinede teknik bir problem yaşanabileceğini öğrenmiş olur ve açılmayı bekler. Ben sunucudan çıkardığım ramin hikayesini duyuruda anlatıcak değilim
Sunucu üzerinde oyuncuları ilgilendirmeyen teknik problem veya değişikliklerde detaylı duyuru yapılacak diye bir zorunluluk yok malesef. Oyuncuları ilgilendiren kısım oyunun açık yada kapalı olmasıdır. Kapalıysa nedenini öğrenmek ister insan yapımı bir makinede teknik bir problem yaşanabileceğini öğrenmiş olur ve açılmayı bekler. Ben sunucudan çıkardığım ramin hikayesini duyuruda anlatıcak değilim
Son düzenleme:
2 gündür bi hata cıkıo karsımızapaso
Gönül isterki yeni güncellemeleri release etmeden önce beta sunucumuzda güncellemeleri test edelim ancak oyuncularımız beta sunucusunda bile yapılan geliştirmeleri test etmek yerine o ne zaman eklenicek, bu ne diye sorarsa bu iş baştan kaybeder.
Yapılan güncellemeleri ben kişisel bilgisayarlarımdan test ediyorum, bir çok güncellemeyi test etmek amacıyla 1 hafta boyunca sunuculara girmek için hazırlanan özel clientten bağlanıyorum.
İşin içerisine Windows XP girince problem çıkıyor, genelde testlerimiz Windows 7 Ve üzeri işletim sistemlerinde yapılıyor bu yüzden xp taraflı sorunlar çıkıyor.
Bu gün yaşanan server taraflı problem tamamen plan dışı gerçekleşti beklemediğimiz bir anda bu durumun yaşanması mudahale süresini uzattı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)