- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hesabınız Kapatıldı!
Hesabınızın kapatılmasına neden olan şey herhangi bir hile veya hakaret kullanımı olabilir, hesabınızın neden kapatıldığını
[TABLE="width: 457"]
[TR]
[TH="class: topLine"]Kapatılma Tarihi:[/TH]
[TD="class: tdunkel"]2014-06-06 19:36:44[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="class: topLine"]Kapatılma Süresi(Gün):[/TH]
[TD="class: tdunkel"]9999[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="class: topLine"]Kapatılma Sebebi:[/TH]
[TD="class: tdunkel"]Hile Kullanımı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="class: topLine"]Video Url:[/TH]
[TD="class: tdunkel"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="class: topLine"]Ticket ID:[/TH]
[/TR]
[/TABLE]
Ely Metin2 Yönetimi ceza işlemlerini titizlikle uygulamaktadır, lütfen oyun kurallarını dikkatli okuyun!
Hesabınız kapatıldıktan sonra tekrar Ely Metin2 Sunucularına kayıt olmanız önerilmez, kayıt olmanız durumunda takip altında olacağınızdan en küçük ihlalde tüm karakterleriniz kapatılabilir.
Karakterler değil şahıslar oyundan uzaklaştırılmaktadır bu yüzden tüm karakterleriniz kapatılabilir.
Kreminii Çarınmın adı..
Hiç bi hıle kulanımı yapılmadan Nedensiz ban yedim lutfen bu yaptınız yanısı Duzeltın ..
Hesabınızın kapatılmasına neden olan şey herhangi bir hile veya hakaret kullanımı olabilir, hesabınızın neden kapatıldığını
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
veya
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sayfamızdan bize ulaşarak öğrenebilirsiniz, ihlal bölümünün boş olması sebepsiz banlandığınız anlamına gelmez. [TABLE="width: 457"]
[TR]
[TH="class: topLine"]Kapatılma Tarihi:[/TH]
[TD="class: tdunkel"]2014-06-06 19:36:44[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="class: topLine"]Kapatılma Süresi(Gün):[/TH]
[TD="class: tdunkel"]9999[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="class: topLine"]Kapatılma Sebebi:[/TH]
[TD="class: tdunkel"]Hile Kullanımı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="class: topLine"]Video Url:[/TH]
[/TR]
[TR]
[TH="class: topLine"]Ticket ID:[/TH]
[/TR]
[/TABLE]
Ely Metin2 Yönetimi ceza işlemlerini titizlikle uygulamaktadır, lütfen oyun kurallarını dikkatli okuyun!
Hesabınız kapatıldıktan sonra tekrar Ely Metin2 Sunucularına kayıt olmanız önerilmez, kayıt olmanız durumunda takip altında olacağınızdan en küçük ihlalde tüm karakterleriniz kapatılabilir.
Karakterler değil şahıslar oyundan uzaklaştırılmaktadır bu yüzden tüm karakterleriniz kapatılabilir.
Kreminii Çarınmın adı..
Hiç bi hıle kulanımı yapılmadan Nedensiz ban yedim lutfen bu yaptınız yanısı Duzeltın ..
- Konular
- 8
- Online süresi
- 2h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 125
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
Neden olarak hile denipte kanıtın sunulmaması düşündürmüyorda değil hani titizlikle yapılıyor işlemler?
peki şu kanıt nerede ticketlera'da kanıt gelmiyor şu konuyu bir aydınlatın 'Titiz yönetim lütfen'
peki şu kanıt nerede ticketlera'da kanıt gelmiyor şu konuyu bir aydınlatın 'Titiz yönetim lütfen'
- Konular
- 43
- Reaksiyon Skoru
- 281
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Aynısı bana da olmustu benim ki demelerine göre sistem hatasından ibaretmiş senin ki nasıl bilmiyorum fakat bayağı bir uğraşıp sürekli destekle irtibat halinde bulunman lazım
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bir hesabın süresiz banlanmasi kadar saçma bir sistem yok bence , herkes hata yapar ancak süresiz uzaklaştırma suç ne olursa olsun kaldırılmalı. Konuya gelirsekte sebebi gösterilmeli , sen şunu yapmışsın bu nedenle hesabın kapatıldı denmeli. Umarım bu hata düzeltilir çünkü hile kullanandan çok hileyle işi olmayanlar banlaniyor anlamsız şekilde.
- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
Neden olarak hile denipte kanıtın sunulmaması düşündürmüyorda değil hani titizlikle yapılıyor işlemler?
Bu olay için değil genel olarak,oyun içerisinde görevlinin tanık olduğu bir olay da görevlinin bir kanıt göstermesi gerekmez görevli o anda kurallara uygun bir davranış tespit etmişse oyuncuya işlemi yapar bunun için herhangi bir kanıt sunmasına gerek yok
Konuya gelirsek de destek sisteminde ban affı 2014 kısmındaki kategoriye başvuru yaparsın güzel savunmayla orada değerlendirilir başvurun belli bir zaman sonra uygun görülürse de hesabın aktif olur tekrardan
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...