HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
3 Yıldır bu oyunu rahat bi şekilde oynuyorum ama 3 gün önce ki oyun görevlilerinin 01:00 - 04:00 arası yaptığı iyileştirme çalışması bittiğinde oynuna girmeye çalışırken hata aldım diğer konulara göz attım görevlilerin gösterdiği yolları takip ettim; antivirüs programını devre dışı bırakıp net.framework 3.5 i kur dedi bnde zaten kuruluydu,neyse oynuna 2 - 3 gündür giremiyorum ve bnm gibi birçok insan da giremiyor oyunu bide fa daha bi iyileştirme yaparsanız sevinirim
shorty - erdemaa - DnAngel
3 Yıldır bu oyunu rahat bi şekilde oynuyorum ama 3 gün önce ki oyun görevlilerinin 01:00 - 04:00 arası yaptığı iyileştirme çalışması bittiğinde oynuna girmeye çalışırken hata aldım diğer konulara göz attım görevlilerin gösterdiği yolları takip ettim; antivirüs programını devre dışı bırakıp net.framework 3.5 i kur dedi bnde zaten kuruluydu,neyse oynuna 2 - 3 gündür giremiyorum ve bnm gibi birçok insan da giremiyor oyunu bide fa daha bi iyileştirme yaparsanız sevinirim
Yaşadığınız sorun ile ilgili detaylı bilgi verirseniz çözümü ile ilgili yorum yapabiliriz.
Yaşadığınız sorun ile ilgili detaylı bilgi verirseniz çözümü ile ilgili yorum yapabiliriz.
BUYUR ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Teamviewer Kullanıyorsanız ID Şifreyi özel mesaj ile gönderin bilgisayarınıza bağlanarak sorunu düzelteyim.
teamviewer kullanıyorsanız id Şifreyi özel mesaj ile gönderin bilgisayarınıza bağlanarak sorunu düzelteyim.
ID ve ŞİFREYİ size özel mesaj olarak ulaştırdım şimdi yapmam gereken nedir?
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)