R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Boss kestİkce ÖdÜl verme...?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan plaka46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 263

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Kapatılsın :)

Son düzenleme:
Arkadaslar ben bosu kesİyorum + questtede yazdim 50adet tÜy fİlan vercek ama oyunda reboot attim fİlan gİrdİm kestİm hİc bİŞey vermİyor ndn acaba ? İzİnlerİ 777 yaptim ??

quest yazımında hata olabilir. php gibi kodlama dillerinde birtek "." nın bile bütün emeği boşa gitmesini sağlama gibi bir özelliği var. questi parça parça yaz. mesela ilk olarak yazı çıksın. işte "<nick> 1 adet <bossname> kesmiştir." eğer düzgün çalıştıysa 2. aşamaya geç. shop çıksın. hani oyuna ilk giriş yaptığında "ok" diyeceğin bir yazı gelir o şekilde.. eğer oda düzdün çalışırsa sıra son aşamada. "if.pc item (149)" kodu bu tam değil ama yanlış hatırlamıyosam yolu buydu +9 muharebe verir. eğer itemi envanterine aldıysan tamamdır.

quest yazımında hata olabilir. php gibi kodlama dillerinde birtek "." nın bile bütün emeği boşa gitmesini sağlama gibi bir özelliği var. questi parça parça yaz. mesela ilk olarak yazı çıksın. işte "<nick> 1 adet <bossname> kesmiştir." eğer düzgün çalıştıysa 2. aşamaya geç. shop çıksın. hani oyuna ilk giriş yaptığında "ok" diyeceğin bir yazı gelir o şekilde.. eğer oda düzdün çalışırsa sıra son aşamada. "if.pc item (149)" kodu bu tam değil ama yanlış hatırlamıyosam yolu buydu +9 muharebe verir. eğer itemi envanterine aldıysan tamamdır.

Dediğini yaparsan olacaktır ben denedim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri