Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

dikkat edin die koydum bir bakn

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 375

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkaşlar bu ara epey dolandırıcı war lütfen dikkad edin vede bazıları da ayıp şeyler koyuyor lutfen mederator bu insanları konuyu kilitleri adamı bnlayın bu güzel yerimizi böyle kötü şeylerle dolduruyorlar lütfen bu ara çok dolandırıcı çıktı adama ben satıom adam 1 k koyuyo tabi ki kabul etmiom ama sız de dikkat edin biliyorum bunun hile ile alakası yok nie buraya koydunuz dieceksiniz ama en çok da hile bölümüne giriliyor (ta biyki bende ne yalan söyliyim ) bide alıntı yapmayın ne işinize yara ki alıntı yaptın +rep kazandın ama ne yapcam ne işine yarar.şimdi gelelim asıl konuya şimdi bürsürü yontem war ilk olarak 1 k yöntemi:adam size ilk önce diyecek ki elindeki veya zırh artı kaç sizde kanmayın +3 ise +0 deyin ama +4 ise doruyu söyleyin (yoksa zaten parlıyor anlar tabi:D)dedikten sonra ana para biçecek bana bu kadara sat diecek size satacaksızı ama o 1k olıp envardetden ticaret olan yere koycak bunu engelemek için : mütlaka paket olsun yanınızda ve bu peketle kimsenin olmadığı yerde dükkan açın ve satın daha iyidirbir başka sile de bilirsiniz ilk önce sana eziq bir silah verde ve atıyorum kdp yi yere atama ect veya hayır deme deyicek sonra sana verdeğimi tak sonra gine çıkar diycem böylece itm iki tane olucak hehe bizde yedik sanki şapşalız yaa :m08: tabi verdiği eziq itemide alım kaççaz sonra bunu adam özelden der çoğunlukla sana hile verem mi para hilesi verem mi falan filan sakın yemeyin mutlak yalandır para hilesi eskiden imiş geçti o devirler koçum deyim (küfür de edebilirsiniz ama öbnermem (önermem demedim bak iyi şu cümleye:D) verde gidersiniz sadece )vede bu kadar ama ginede siz dikkad edin belki yeni yöntemler türemiştir ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum +rep verebilirsiniz size kalmış epey bir yazdımama emeğe saygı
verildi ise özür dilerim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri