Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Bundan 1-2 Saat Önce Gördüğüm Bişeyi Danışmak İstiyorum Sizlere...
Benm Metin2 Sayfam Var Ve 64binlik Bundan 1Gün Önce Adamın Sayfası 57bindi Bugün 235bin Olmuş Ve 1Dkde +1.000 Beğeni Kasıyor Ücretli Sayfa Kasanların Sitelerini Veya Bu Nasıl Oluyor Bilen Varmı Lütfen ? Sayfa Onaylanmış Bile Deil + Olsa Bile Bu Kadar Kasması İmkansız..
Özelden Msjlarınızı Bekliyorum Lütfn ....
Yöneticilerden İsteğim Lütfn Konuyu Kapatmasınlar Çünki Sayfa Falan Paylaşmadım... Sadece 1 Soru..
Benm Metin2 Sayfam Var Ve 64binlik Bundan 1Gün Önce Adamın Sayfası 57bindi Bugün 235bin Olmuş Ve 1Dkde +1.000 Beğeni Kasıyor Ücretli Sayfa Kasanların Sitelerini Veya Bu Nasıl Oluyor Bilen Varmı Lütfen ? Sayfa Onaylanmış Bile Deil + Olsa Bile Bu Kadar Kasması İmkansız..
Özelden Msjlarınızı Bekliyorum Lütfn ....
Yöneticilerden İsteğim Lütfn Konuyu Kapatmasınlar Çünki Sayfa Falan Paylaşmadım... Sadece 1 Soru..
Son düzenleme:
Arkdaş Bu Fileyi 2 Sn Önce Cok Yayıgındı Ama Ben Buladım Ama Buna F5 Hilesi Diyroalr 'Aykut Elmas Vinelarını Bilriin ' Ondadna Var Kime Desem İnanmaz Gece 3 Te F5 Yapıp Durdum 2 Sniye 25 Beğeni 3 Beğeni 1 Beğeni 13 Beğeni Fln Gelirmi Her Her f5 Te
Yai Bu F5 Hilesi İnanmasan O Sitedede Dene Cevabı Bildirrr
Yai Bu F5 Hilesi İnanmasan O Sitedede Dene Cevabı Bildirrrkardeş ne f5i adam sayfa kasıyor anlamıyormusun ya dün 57binlik sayfa bu gün 283.711 beğenme diyor ya ben bunu nasıl yapıyorlar onu öğrenmek istiyorum.Arkdaş Bu Fileyi 2 Sn Önce Cok Yayıgındı Ama Ben Buladım Ama Buna F5 Hilesi Diyroalr 'Aykut Elmas Vinelarını Bilriin ' Ondadna Var Kime Desem İnanmaz Gece 3 Te F5 Yapıp Durdum 2 Sniye 25 Beğeni 3 Beğeni 1 Beğeni 13 Beğeni Fln Gelirmi Her Her f5 TeYai Bu F5 Hilesi İnanmasan O Sitedede Dene Cevabı Bildirrr
nasıl yapıyorsunuz onu lütfn söylermisiniz ?Hilemi yok4 - 5 elden arkadaşlarla 2 3 saatte 300 K yı geçiyoruz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)