emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Facebook Metin2 Sayfası Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muttalip57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Bundan 1-2 Saat Önce Gördüğüm Bişeyi Danışmak İstiyorum Sizlere...

Benm Metin2 Sayfam Var Ve 64binlik Bundan 1Gün Önce Adamın Sayfası 57bindi Bugün 235bin Olmuş Ve 1Dkde +1.000 Beğeni Kasıyor Ücretli Sayfa Kasanların Sitelerini Veya Bu Nasıl Oluyor Bilen Varmı Lütfen ? Sayfa Onaylanmış Bile Deil + Olsa Bile Bu Kadar Kasması İmkansız..

Özelden Msjlarınızı Bekliyorum Lütfn ....

Yöneticilerden İsteğim Lütfn Konuyu Kapatmasınlar Çünki Sayfa Falan Paylaşmadım... Sadece 1 Soru..

Son düzenleme:
Arkdaş Bu Fileyi 2 Sn Önce Cok Yayıgındı Ama Ben Buladım Ama Buna F5 Hilesi Diyroalr 'Aykut Elmas Vinelarını Bilriin ' Ondadna Var Kime Desem İnanmaz Gece 3 Te F5 Yapıp Durdum 2 Sniye 25 Beğeni 3 Beğeni 1 Beğeni 13 Beğeni Fln Gelirmi Her Her f5 Te :D Yai Bu F5 Hilesi İnanmasan O Sitedede Dene Cevabı Bildirrr

Arkdaş Bu Fileyi 2 Sn Önce Cok Yayıgındı Ama Ben Buladım Ama Buna F5 Hilesi Diyroalr 'Aykut Elmas Vinelarını Bilriin ' Ondadna Var Kime Desem İnanmaz Gece 3 Te F5 Yapıp Durdum 2 Sniye 25 Beğeni 3 Beğeni 1 Beğeni 13 Beğeni Fln Gelirmi Her Her f5 Te :D Yai Bu F5 Hilesi İnanmasan O Sitedede Dene Cevabı Bildirrr
kardeş ne f5i adam sayfa kasıyor anlamıyormusun ya dün 57binlik sayfa bu gün 283.711 beğenme diyor ya ben bunu nasıl yapıyorlar onu öğrenmek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri