Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

Ely Metin2'nin komik yanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Suspended
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 732
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sa kank olakmı
Sa el bakam
Sa bi vs gelsene
Sa niye cevap vermiyorsun

Evet, her zaman görüşürken insanlara Allah'ın selamını veririm. Evet ayrıldıktan sonra da Allah'ın selamını veririm. Verilmesi taraftarıyım ben de. Buraya kadar doğru. Ama oyunda kimseyle görüşmüyorsun işte.
Senin bu yaptığın, farklı bir şey. Gerçeklikle sanal olguları ayırt edememek bu. Seni yerin dibine sokar. Karşıdakini ise gülmekten öldürür. Bir de şuna "selamın aleyküm" yerine "sa" yazarsın ya.. off. "Hem üşengeç, hem bilgisayar bağımlısı."

Bence hala mantıksız konuşuyorsun. Sa yazmak iyidir mrb mi ? Şöyle düşün dışarda uzaktan birini görünce veya bi dükkanın önünden geçince el kaldırırsın selam anlamına gelir buda üşengeçlikten değil yani sanal ortamta olsa kesinlikle verilmesi gerek düşüncesindeyim. Ayrıca o birine sa yazılıpta gülen insanların karektersizliğidir bence. Allahın selamı bu kadar komik geliyorlarsa onlara sanalda, dışarda da bişey olmaz onlardan.

bence hala mantıksız konuşuyorsun. Sa yazmak iyidir mrb mi ? Şöyle düşün dışarda uzaktan birini görünce veya bi dükkanın önünden geçince el kaldırırsın selam anlamına gelir buda üşengeçlikten değil yani sanal ortamta olsa kesinlikle verilmesi gerek düşüncesindeyim. Ayrıca o birine sa yazılıpta gülen insanların karektersizliğidir bence. Allahın selamı bu kadar komik geliyorlarsa onlara sanalda, dışarda da bişey olmaz onlardan.
katiliyorum

Bence hala mantıksız konuşuyorsun. Sa yazmak iyidir mrb mi ? Şöyle düşün dışarda uzaktan birini görünce veya bi dükkanın önünden geçince el kaldırırsın selam anlamına gelir buda üşengeçlikten değil yani sanal ortamta olsa kesinlikle verilmesi gerek düşüncesindeyim. Ayrıca o birine sa yazılıpta gülen insanların karektersizliğidir bence. Allahın selamı bu kadar komik geliyorlarsa onlara sanalda, dışarda da bişey olmaz onlardan.

Ya ben seni anlıyorum. Amacın tartışma çıkarmak. Niye söylediklerimi yanlış aksediyosun ki? Ben Allah'ın selamı komik geliyor mu dedim? Ayıp denen bir şey var. Söylemediğim bir şeyi, asla düşünmeyeceğim gibi bir şeyi söylemişim gibi bir duruma düşürüyosun beni. Bir daha oku orada öyle bir şey yazıyor mu? Nasıl bir insansın sen ki böyle çevirip çevirip millete karşı yanlış tanıtıyosun beni sen?

Oyunla gerçeği karıştırmanız komik geliyor dedim. Değiştir babam değiştir, böyle işine geliyor böyle söyle. Asıl karaktersizliği kendin yapıyosun şu an.

O el kaldırma olayına gelince, uzaktan gördüğün kişinin sesini duyma veya seni fark etme ihtimali düşükken, ya da yanına gidemeyeceğin durumlarda kullanılır. Yine saçma bir şeyle kendi söylediğini desteklemeye çalışıyosun.

Ayrıca ben oyunda kimseye "mrb" ya da "selam" da yazmam. Gir oyuna sor birine. Bunun Allah'ın selamı olmasıyla ya da olmamasıyla alakası yok. "Selam" olması ile alakası var. Oyunda kimse ile görüşmüyosun ki. Ben direkt naber diye girerim. Normal selam verenler de komik geliyor aslında. Ama sana cevap verirken seninle aynı konudan bahsetmiş olmak için bundan söz etmedim.

Bir de dışarıda da bir şey olmaz senden demişsin? Afedersin de buna sen mi karar vericeksin? Sen cidden komik bir şeymişsin ya. Ben yaşadığım yerde belli bir çevresi olan, kendisine saygı ve güven duyulan bir insanım. Kendimden büyükler bile gelir bana selam verir. Yardıma ihtiyacım olduğunda boşta kalmam, ben de sürekli yardıma koşarım. Asılsız sallamalar yapacağına biraz anlamaya çalış. Ufkunu geliştir, anlayamıyosun beni.

Bilgisayar başından kalkıp da ibadetini yapmaya üşenirsin. Yaptığını da sanmıyorum. Ben sabah ezanını bile kaçırmam. Gelmişsin burada benim gibi birine din dersi vermeye milleti kışkırtmaya çalışıyosun.

@mirage28; @kenkomako; konuyu kapatabilir misiniz?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri