Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

Ely Metin2'nin komik yanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Suspended
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 732
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

"Erkeksen ortadan çık."
"Abilerinin arkasına saklanma."
"Bak bende na bu kadar para var(tic atar)."
"Abi para warmı. Fazladan item warmı. Abi kasılcam da.. abi nasıl 130 oldun."
"130Lv.'ım -abi bnmle gelrmsn hem brlkte kasılırzz."
"Git kendi köyünde efsun at."
"Geçen gün seni kesmiştim de şimdi kesiyomuşum da kesmişim kesmişsin kestik."
"Oo kanka geçen shinsoo1deyiz, o bununla kavga etti şurup basıyomuş da sonra şu da onu kesince bu da ona vslik dedi, za za za zaa."
"Hayırlı olsun."
"Hayırlı oyunlar."
"Hayırlı satışlar."
"Adam gibi dur."-"Adam gibi duruyorum zaten, PC başında oturuyorum sessiz sessiz oyun oynuyorum."
"Toplu savaşlarda iki saniyelik işin var."
"Bizim lonca sizinkini döver."
"Bu benim charımdır. İtemlerim bööööledir. Biyologları şöööledir. Levelı şuduuur. Derecesi şu kadardııır."
"Evlenicek 83(ince giyerim ince xd)Lv. üstü kız aranırrrr."

Son düzenleme:
hayırlı olsunlara bende çok gülüyorum aga ya :DDD oyundan hayırmı gelir yahu :D
bi de "selamun aleyküm" var -
eve girerken söylemez oyunda sa yazıyolar ne gülüyorum ama
gerçeklikle oyunu ayıramıyolar birbirinden

Son düzenleme:
hayırlı olsunlara bende çok gülüyorum aga ya :DDD oyundan hayırmı gelir yahu :D
bi de "selamun aleyküm" var -
eve girerken söylemez oyunda sa yazıyolar ne gülüyorum ama
gerçeklikle oyunu ayıramıyolar birbirinden

Kardeş ALLAH' ın kelamı oyunda çok rahat getirilir şahsen bende getirmeyenlere uyuz oluyorum. Sen facebook tan veya mesajlaşırken hiçmi selam vermedin vermediysen o senin bileceğin iştir. Biriyle görüştükten ve ayrıldıktan sonra daima ALLAH'ın selamı verilmeli benim görüşümdür.

Kardeş ALLAH' ın kelamı oyunda çok rahat getirilir şahsen bende getirmeyenlere uyuz oluyorum. Sen facebook tan veya mesajlaşırken hiçmi selam vermedin vermediysen o senin bileceğin iştir. Biriyle görüştükten ve ayrıldıktan sonra daima ALLAH'ın selamı verilmeli benim görüşümdür.

Evet, her zaman görüşürken insanlara Allah'ın selamını veririm. Evet ayrıldıktan sonra da Allah'ın selamını veririm. Verilmesi taraftarıyım ben de. Buraya kadar doğru. Ama oyunda kimseyle görüşmüyorsun işte.
Senin bu yaptığın, farklı bir şey. Gerçeklikle sanal olguları ayırt edememek bu. Seni yerin dibine sokar. Karşıdakini ise gülmekten öldürür. Bir de şuna "selamın aleyküm" yerine "sa" yazarsın ya.. off. "Hem üşengeç, hem bilgisayar bağımlısı."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri