mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Maxmi Files SYSERR sorunları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan silahendaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
bir bilişimin MAXMİ filesini kullanıyorum. MAXMİ isimli arkadaşa sordum herhalde yoğunluktan cevap alamadım veya mesajlarına bakmadı. 1 aydır emek serverimi açtım ne yaptıysam CH kapanma sorununu çözemedim nereye elini atsan patlıyor. her yeri SYSERR veriyor. kiminle konuştuysam çözemiyor.

bu SYSERR hatalarını çözecek babayiğit varsa haber etsin. ÇÖZÜM BİLMEYENLER FİKRİ OLMAYANLAR POST KASMAK İÇİN KONUYA CEVAP FALAN VERMESİN !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
SYSERR: Aug 24 12:04:12 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Column count doesn't match value count at row 1 (query: INSERT DELAYED INTO money_log VALUES (NOW(), 8, 70104, 1) errno: 1136)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

SYSERR: Aug 24 11:43:07 :: Process: SEQUENCE 2fd28c00 mismatch 0xaf != 0x64 header 254
SYSERR: Aug 24 11:43:07 :: Process: SEQUENCE_LOG [UNKNOWN]-------------
[254 : 0xaf]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

SYSERR: Aug 24 11:45:44 :: GetMoveMotionSpeed: cannot find motion (name Rescuer's Porki race 34005 mode 0)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

SYSERR: Aug 23 13:53:34 :: SpawnGroup: NOT_EXIST_GROUP_VNUM(3002) Map(208)

SYSERR: Aug 23 13:55:11 :: SpawnGroup: NOT_EXIST_GROUP_VNUM(3302) Map(210)

SYSERR: Aug 24 11:26:00 :: SpawnGroup: NOT_EXIST_GROUP_VNUM(3502) Map(207)

SYSERR: Aug 24 05:38:30 :: DirectQuery: MySQL connection was reconnected. querying locale set

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri