- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
BEN ASLA O NİNJANIN DA BiGTRoubLe olduğunu iddia etmiyorum .
FAKAT ATA BİNİP İNMESİ , O NINJANINDA DALMASI OLMADI . (niye attın diye sorarsanız pm attım ninja ne alaka gibi cevap vermedi iyi izlersin forumda dedim)
<font size="5"><strong><em><span style="color:#808080;">
FAKAT ATA BİNİP İNMESİ , O NINJANINDA DALMASI OLMADI . (niye attın diye sorarsanız pm attım ninja ne alaka gibi cevap vermedi iyi izlersin forumda dedim)
- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
BEN ASLA O NİNJANIN DA BiGTRoubLe olduğunu iddia etmiyorum .
Açıkcası vs attığın kişinin nasıl bir karakter olduğunu iyi biliyorum. Bir arada bana gelip "benim sayemde Anka başkanı oldun, ben emreye dedimde sana devir etti loncayı" demişti. Emreyi oyuna çağırdığımda oyundan çıkıp kaçmıştı yani bu ve bunun loncasında bulunan şahısların hepsinin karakteri aynı.
Birilerinin üzerinden prim yapmayı hedefleyen, skypede küfür eden, oyunda tek yakaladığımda beni görür görmez kaçan, 5-10 kişi kesip laf eden, 3 kuruşluk itemleri ile kendilerini oyunun kralı sanıp herkese meydan okuyan, savaş yolladığımızda kabul edemeyen, savaşalım dediğimizde YORULDUK gibi bir bahane uyduran kişiler topluluğu olduklarından pek muhatap olmaya gerek yok çünkü sinir bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar

- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
MEYDAN OKUYOSUN MADEM BINEK KULLANIMI NEDIR , BINEGI VS DE KULLANAN ILK DEFA GORDUM COGU ZAMAN LONCALARDA DA GORDUM AMA VSDE ILK DEFA GORUYORM. Bineğe binmesine video acmıstım ama ninjada isabet olduAçıkcası vs attığın kişinin nasıl bir karakter olduğunu iyi biliyorum. Bir arada bana gelip "benim sayemde Anka başkanı oldun, ben emreye dedimde sana devir etti loncayı" demişti. Emreyi oyuna çağırdığımda oyundan çıkıp kaçmıştı yani bu ve bunun loncasında bulunan şahısların hepsinin karakteri aynı.
Birilerinin üzerinden prim yapmayı hedefleyen, skypede küfür eden, oyunda tek yakaladığımda beni görür görmez kaçan, 5-10 kişi kesip laf eden, 3 kuruşluk itemleri ile kendilerini oyunun kralı sanıp herkese meydan okuyan, savaş yolladığımızda kabul edemeyen, savaşalım dediğimizde YORULDUK gibi bir bahane uyduran kişiler topluluğu olduklarından pek muhatap olmaya gerek yok çünkü sinir bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar![]()