emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Hüseyin Kürklü Web Sitemde Link Değişimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VektorMedya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Hüseyin Kürklü Sitesinde büyük ölçekte teknoloji haberleri, oyun haberleri, bilgisayar alanlarındaki donanımlara, güvenlik hakkında makalelere, internet hakkında bilmeniz gereken ve güncel haberleri sizler ile paylaşıyorum. Telefon incelemeleri, yeni çıkan telefonlar hakkında edinen bilgileri, sızan ekran görüntülerini ve özelliklerini burada kaleme alıyorum. Tabletler hakkında güncel pek fazla makale yazamasam'da yeni çıkan ürünleri incelemesini sizinle paylaşıyorum. Sinema dünyasına büyük önem veriyorum bu web sitemde sizlere vizyona yeni girecek filmlerin HD kalitesinde fragmanını sunuyorum ve film hakkında bir kaç bilgi veriyorum yine aynı şekilde film hakkında yapılan yorumları'da sizler ile paylaşıyorum. Sinema kuşağında yeni çıkan filmleri yayınlıyorum ücretsiz bir şekilde online film izleyebilirsiniz. Vizyondaki filmleri yayınladığım gibi de film hakkında geniş yer verip görüşlerimi sunuyorum yine aynı şekilde film hakkında yapılan yorumları sizler ile paylaşıyorum.

Televizyon dünyasındaki gelişmeleri de aynı sinema gibi büyük önem vererek makale hazırlıyorum. Günün reyting listesini sizler ile paylaşıyorum. Dizi dünyasındaki gelişmleri'de kaleme alıp yayınlıyorum. Web sitelerimizin temeli olan wordpress hakkında'da eğitimler hazırlıyorum. Eğitici mataryal'ler dağıtıyorum. WordPress tema ve eklentileri'de aynı şekilde sizlere sunuyorum. Grafik Tasarım olan asıl mesleğim ile ilgili sizlere eğitim videoları paylaşıyorum ücretsiz psd dosyaları yayınlıyorum. Ven en son olarak siz kullanıcı'larıma eğlence kategorisine'de yer veriyorum web tv ile sizlere eğlenceli ve komik videolar paylaşıyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri