- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Savaşa katılan her arkadaşa teşekkürler, ellerine sağlık.
Video hakkında birkaç bilgilendirme yapmak istiyorum;
Herhangi bir küfür veya hakaret olduğu için gizlemedim yazıları, buradaki amacım sadece tartışmaya yol açabilecek kelime ve cümleleri gizlemekti. Merak yahut arzu eden olursa videonun orjinalini gösterebilirim. Amacım kimseyi rencide etmek değil, sadece birazda olsa foruma renk katabilmek. Konu üzerinden tartışma cıkartmazsanız sevinirim. Gereksiz patavatsızlık yapan olursa da cevabını veririm.
Her neyse lafı uzatmanın bir anlamı yok, her iki tarafı da tebrik ederim. İyi oyunlar , iyi forumlar.
Video hakkında birkaç bilgilendirme yapmak istiyorum;
Herhangi bir küfür veya hakaret olduğu için gizlemedim yazıları, buradaki amacım sadece tartışmaya yol açabilecek kelime ve cümleleri gizlemekti. Merak yahut arzu eden olursa videonun orjinalini gösterebilirim. Amacım kimseyi rencide etmek değil, sadece birazda olsa foruma renk katabilmek. Konu üzerinden tartışma cıkartmazsanız sevinirim. Gereksiz patavatsızlık yapan olursa da cevabını veririm.
Her neyse lafı uzatmanın bir anlamı yok, her iki tarafı da tebrik ederim. İyi oyunlar , iyi forumlar.
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
2 Loncayıda Tebrik Ediyorum...
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Böyle savaşlar güzel oluyor. Ardında tartışma bırakmayan ve centilmen olan. 2 tarafıda tebrik ederim.
' Gezep '
' Gezep '
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)