Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Manchester United'da geçirdiği 12 sezonun ardından Queens Park Rangers'a giden Rio Ferdinand, İngiltere Milli Takım menajeriliğinin hayalini kuruyor. 35 yaşındaki deneyimli yıldız, futbolculuk kariyerinin ardından İngiltere'yi çalıştırmak istediğini açıkladı.Manchester United ile 6 Premier Lig ve 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan ve geçen sezonun sonunda Queens Park Rangers'a transfer olan Rio Ferdinand, aktif futbol kariyerinin ardından İngiltere Milli Takımı'nı çalıştırmanın hayalini kuruyor.Ferdinand "Herkes İngiltere adına oynamak ister ve ben de futbolculuk kariyerimin ardından İngiltere Milli Takımı menajeri olmak istiyorum. Bu şu an mümkün mü bilmiyorum ama teklif alırsam kesinlikle değerlendiririm" diye konuştu.Henüz bu göreve hazır olmadığını belirten 35 yaşındaki deneyimli savunma oyuncusu, kendisini geliştirip menajerlik teklifi almak için elinden geleni yapacağını söyledi. Deneyimli futbolcu ayrıca İngiltere'nin, menajer seçiminde diğer Avrupa ülkelerini örnek alması gerektiğine vurgu yaptı.Ferdinand "Joachim Löw ve Jürgen Klismann almanya için çalışmaya başladıklarında çok gençlerdi. Aynı şekilde Marco Van Basten, Jose Mourinho, Pep Guardiola ve Luis Enrique gibi başarılı örnekler debu mesleğe erken başlayan isimler arasında. Ama İngiltere'de işler farklı işliyor. Diğer Avrupa ülkelerini 10 yıl geriden takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.