ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ferdinand'ın hayali milli takım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tranquillo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 148

Tranquillo

Yıldızlarda Kayar
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
6,063
Çözüm
11
Online süresi
2mo 9d
Reaksiyon Skoru
6,031
Altın Konu
6
Başarım Puanı
511
MmoLira
13,233
DevLira
56
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

rio_1CXYF.jpg

Manchester United'da geçirdiği 12 sezonun ardından Queens Park Rangers'a giden Rio Ferdinand, İngiltere Milli Takım menajeriliğinin hayalini kuruyor. 35 yaşındaki deneyimli yıldız, futbolculuk kariyerinin ardından İngiltere'yi çalıştırmak istediğini açıkladı.Manchester United ile 6 Premier Lig ve 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan ve geçen sezonun sonunda Queens Park Rangers'a transfer olan Rio Ferdinand, aktif futbol kariyerinin ardından İngiltere Milli Takımı'nı çalıştırmanın hayalini kuruyor.Ferdinand "Herkes İngiltere adına oynamak ister ve ben de futbolculuk kariyerimin ardından İngiltere Milli Takımı menajeri olmak istiyorum. Bu şu an mümkün mü bilmiyorum ama teklif alırsam kesinlikle değerlendiririm" diye konuştu.Henüz bu göreve hazır olmadığını belirten 35 yaşındaki deneyimli savunma oyuncusu, kendisini geliştirip menajerlik teklifi almak için elinden geleni yapacağını söyledi. Deneyimli futbolcu ayrıca İngiltere'nin, menajer seçiminde diğer Avrupa ülkelerini örnek alması gerektiğine vurgu yaptı.Ferdinand "Joachim Löw ve Jürgen Klismann almanya için çalışmaya başladıklarında çok gençlerdi. Aynı şekilde Marco Van Basten, Jose Mourinho, Pep Guardiola ve Luis Enrique gibi başarılı örnekler debu mesleğe erken başlayan isimler arasında. Ama İngiltere'de işler farklı işliyor. Diğer Avrupa ülkelerini 10 yıl geriden takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Paylaşım İçin Teşekkürler.

Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri