Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Aferin lan size Her Gece Köyü Basıyorsunuz Kimseyi Kesemiyince Forumdamı Karı Gibi Dedikodu Yapıyorsunuz...?
Yazık Lan Size [OkcuUSTA ]
Bu Arada Senin Attım O Skl Ben 105 Levelken Atılmış Ben 122 Level Olalı 4 AY Geçti Ama Loncanızdaki Adamlar Veya Sen Yediremidiniz İçin Şimdide Bu Resmi Atmanız Normal Bişey...!
[ OkcuUsta ]
1. Olarak hakaret etmeden düzgünce tartışınız tartışacaksanız.
2. Olarak zaten isminiz OkcuUsta her mesajınızın ardına adınızı yazmak zorunda değilsiniz, ya da imzanıza nickinizi yazınız.
3.Olarak 122 level olduğunda'da benden düz 27k filan yiyordun sanırım sende atakçı olmayı denemiştin, şuanda 8-10k civarı yiyor ve hemen kaçıyorsun ilginç.
Sen hayırdır kaç gündür susuyorum sw de kendini bi halt sanıyorsun [OkcuUsta] bu ne şimdi galiba kendini ünlü filan sanıyorsun hiç bi halt değilsin artisin tekisin bunu bil![]()
Aman dikkat et diyecek laf bulamayınca skypeden sövmeye başlıyorlar
snn vurduğun damage arkadaki ninjaya ait olabilir işaretçin onu gösteriyor çünkü ama bilemem okcuustaya da olabilir
Böylesi daha iyi çünkü arkadaki ninjaya vurmus gibi görünüyo krtikli halikardeş düzenledim kritiksiz halinede bak
Tbrkler..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)