noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

İste Bu Cok Onemli...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan koylumnapan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 198

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar selamin aleykum oncelikle, En yuksek savunma (kılıc,bicak,cift el,) 60 demi ? Eger 60 ise ataklar kac olur en fazla ? Benim savunmalar 60-60-60 ataklar savasci 75-sura-75-ninja 45 , ben bu ataklari nasil yukselte bilirim ?
7.efsunlarin hepsini atakmi yapiyim ? Samanim becerili canim var hem saglam olmak icin hemde iyi vurmam icin bana bi yardim edin lutfen :(

Arkadaslar selamin aleykum oncelikle, En yuksek savunma (kılıc,bicak,cift el,) 60 demi ? Eger 60 ise ataklar kac olur en fazla ? Benim savunmalar 60-60-60 ataklar savasci 75-sura-75-ninja 45 , ben bu ataklari nasil yukselte bilirim ?
7.efsunlarin hepsini atakmi yapiyim ? Samanim becerili canim var hem saglam olmak icin hemde iyi vurmam icin bana bi yardim edin lutfen :(
kırmızı 1 öğretmen arkası kimyager var ordaki seong he adlı adamdan 42 lvl lik zırh alıp 30 tane enerji parçası üretip o 30 taneden 1 tane enerji kristali üret ona basınca hem savunmaların 2-9 arası artar [Kadir Abi Öğretmişti Saolsun :D ] 5/5 yap derim daha iyidir

Şamansan elindeki bec yüksek olsun. B9,cennet küpe kullan ve zekalı kalkan kullan. Mümkünse elinde de beceri olsun. İyileştirmeciysen itemlerini 5-10 dizebilirsin. Delicini de yüksek tut. Her türlü rakibinin canını götürebilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri