Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

Haksızlık.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Suspended
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 455

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

100 savunmaya 4k atılmaz ya. Zaten 50-60 arası şaman savunması dizene şamanlar hiç vuramıyor(çan savunması sıfır, kendi savunmam bu). Bence şaman sorunu diye bir şey yok artık. Yeni çanlara ortalama ve beceri gelmesi bile gerekiyor ki eşitlik sağlansın.

Savaşçı damagelarında gördüğüm tek sorun, aynı savunma ve atağa Runik Kılıcının daha fazla vurması. Sadece savaşçıya ait olan çift elli silahların hiçbir değeri kalmıyor. Ha kullanılıyor mu derseniz evet çünkü bazılarının kılıç savunması yüksek oluyor, bazılarının çift el savunması..

bi yönde haklı olabilirsin fakat hiçbir oyuncunun karakter savunmasını 60 60 60 60 (sura ninja şaman vb.) yapması mümkün değildir. toplu iteminde 60 şaman olan herhalde sen varsın tek :) fakat dediğim gibi herhangi +40 ort.sı olan bir şamanın 60+ çan/şaman savunmasına düz delici ile 4 k girmesi bir oyun sorunudur bunun arkasındayım ne denirse densin. Önceki seferde şamanların buglu silah kullandığını söyledim ve haklı çıktım ki düzeltildi haziran bakımlarında. bir karakterin damagesi düzelirken diğerini bozuyorlar sorun burada.

öyle diyosunuzda hp ayarlaması var eski çarlarda biyalog yapılması kolaydı çünki level zordu böylelikle 1 level 1alan 1 biyalog yapıyodu ;)

2.100 hp vermesi gerek sanırıım vede karakteriniz 130 sura ise boşken satatü sıfırlayın ve 9800//9700/9900

olana kadar sıfırlayın zaten o zaman hp leriniz eşitlenmiş olcak biraz biyalogları yapılmış ve yeni açılan çar kolay :)
bu arada liderlik için sun zi den sonra 55 levelde zindan 3.katta wu zi ve WeiLiao-Zi savaş sanatı çıkarabilirsiniz aynı şekilde kızıl ormandada çıkıyor yani ortada bı haksızlık olmadıgını düşünüyorum :)

bobo9' Alıntı:
satatü sıfırlayın ve 9800//9700/9900 olana kadar sıfırlayın olana kadar sıfırlayın zaten o zaman hp leriniz eşitlenmiş olcak biraz biyalogları yapılmış ve yeni açılan çar kolay
öyle diyosunuzda hp ayarlaması var eski çarlarda biyalog yapılması kolaydı çünki level zordu

Kardo bu bahsettiğini ben bir buçuk senedir uyguluyorum zaten bu serverda. Bu bahsettiğim sorun ise bu sene Şubat dolaylarında ortaya çıktı. Tam olarak aynı şeyden bahsetmiyoruz sanırım. :D

bobo9' Alıntı:
bu arada liderlik için sun zi den sonra 55 levelde zindan 3.katta wu zi ve WeiLiao-Zi savaş sanatı çıkarabilirsiniz aynı şekilde kızıl ormandada çıkıyor yani ortada bı haksızlık olmadıgını düşünüyorum :)

Uzun zamandır ilk defa bilmediğim bir şey ile karşılaşıyorum metin2 konusunda. Teşekkürler. :D

SoGoooD' Alıntı:
bi yönde haklı olabilirsin fakat hiçbir oyuncunun karakter savunmasını 60 60 60 60 (sura ninja şaman vb.) yapması mümkün değildir. toplu iteminde 60 şaman olan herhalde sen varsın tek :)
Şaman gibi bir karaktere savunma yapmamak bence en büyük mantıksızlık. Çünkü en fazla damage'ı onlar atıyor. Bug da olsa normal de olsa şu anki durumda en tehlikeli karakter şaman ve ben her zaman "şu an"a öncelik veririm. :D

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri