HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tüm statüler 95 olduktan sonra bir daha yeni statü puanı gelmiyor, tamam. Ama daha sonraki levellarda HP de gelmiyor. Eski charlarda daha fazla HP var(eski ve statü sıfırlamamış. charlarda diyelim). Bir de eski charlarda liderlik p, şu an liderlik p yapılamadığı için yeni charlar daha bir işlevsiz oluyor.
Tüm statüler 95 olduktan sonra bir daha yeni statü puanı gelmiyor, tamam. Ama daha sonraki levellarda HP de gelmiyor. Eski charlarda daha fazla HP var(eski ve statü sıfırlamamış. charlarda diyelim). Bir de eski charlarda liderlik p, şu an liderlik p yapılamadığı için yeni charlar daha bir işlevsiz oluyor.
Zaten 95den sonra statü verilmiyor. Liderlik bi ara yeni charlarda P idi sonradan kaldırıldı şimdi kendiniz yapmalısınız.
HP'ler daha az ama. Ben bunun statülerin belli bir leveldan sonra sabitlenmesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü bi' ara bilmemkaç leveldan sonra statü gelmemeye başlamıştı(tam da Strife adlı devrettiğim karakteri kasarken), öte yandan bu sorunla beraber HP'nin de level-başı yükselmediğini fark etmiştim(olağan dışı bir durumdu). Hatta konu bile açmıştım forumda.Zaten 95den sonra statü verilmiyor. Liderlik bi ara yeni charlarda P idi sonradan kaldırıldı şimdi kendiniz yapmalısınız.
Şu anki sorunu da buna bağladım. Büyük ihtimalle de doğru düşünüyorum. Öyle değilse bile sorunun her halükârda irdelenmesi gerekiyor bence.
Liderlik "perfect" düzeyine getirilebiliyor mu?
Son düzenleme:
Aslında bu konuda tam bi kontrol gerekli her çar için. iki oyunun ilk açıldığı günden beri olan herşeyi. ticaret logları , hp miktarları , binlerce T'si bir anda çıkan ve bu T'ler ile en iyi çarları dizenlerin çarları vs. tek tek kontrol edilmeli.
vede en önemlisi her karakterin savunma atak düzeni tam ayarlanmalı.
Şaman düzeldi deniyor savaşçı damagesi bozuluyor , sonra güncelleme deniyor bu sefer 100 üzeri savunmana ( birinde ortalamalı , diğer yenisinde berbat efsunlu çan) 4 k atan şaman karakterler ortaya çıkıyor ve bunlarda sura vb. gibi çarlarda vuramadıkları için yöneticilerin unuttuğu bug ve açıklardan faydalanarak yapıyorlar.
Süresiz banlananlar (MalwaRe) açılıp , süresi dolduğu halde açılmayan (aga0000404) çarı gibi çarların takım lideri çevrimdışı denerek açılmaması gibi gibi..
Belkide oyuncu azalması lonca lonca bırakmaları bu sebeptendir.
@Shorty; @erdemaa; Sizce ?
Şaman düzeldi deniyor savaşçı damagesi bozuluyor , sonra güncelleme deniyor bu sefer 100 üzeri savunmana ( birinde ortalamalı , diğer yenisinde berbat efsunlu çan) 4 k atan şaman karakterler ortaya çıkıyor ve bunlarda sura vb. gibi çarlarda vuramadıkları için yöneticilerin unuttuğu bug ve açıklardan faydalanarak yapıyorlar.
Süresiz banlananlar (MalwaRe) açılıp , süresi dolduğu halde açılmayan (aga0000404) çarı gibi çarların takım lideri çevrimdışı denerek açılmaması gibi gibi..
Moderatör tarafında düzenlendi:
Aslında bu konuda tam bi kontrol gerekli her çar için. iki oyunun ilk açıldığı günden beri olan herşeyi. ticaret logları , hp miktarları , binlerce T'si bir anda çıkan ve bu T'ler ile en iyi çarları dizenlerin çarları vs. tek tek kontrol edilmeli.
100 savunmaya 4k atılmaz ya. Zaten 50-60 arası şaman savunması dizene şamanlar hiç vuramıyor(çan savunması sıfır, kendi savunmam bu). Bence şaman sorunu diye bir şey yok artık. Yeni çanlara ortalama ve beceri gelmesi bile gerekiyor ki eşitlik sağlansın.
Savaşçı damagelarında gördüğüm tek sorun, aynı savunma ve atağa Runik Kılıcının daha fazla vurması. Sadece savaşçıya ait olan çift elli silahların hiçbir değeri kalmıyor. Ha kullanılıyor mu derseniz evet çünkü bazılarının kılıç savunması yüksek oluyor, bazılarının çift el savunması..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)