BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Savunmada Önemli Olan Unsur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Topal Sirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 636

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

--------------------------------------------------------------------​
57 tecrübe seviyesi kazanmış ve 8. seviye köy binası inşaa etmiş bir kimlik olarak bunları yazmayı uygun görüyorum;

Oyun tamamen Havan ve Sihirbaz kulelerinden ibarettir. Gelişen bir Havan karşısında bir ordunun kesinlikle şansı yok. Hava savunması için geliştirilmesi gereken de Sihirbaz kulesidir. Gerek hasar gerek de yapı bakımından gerçekten önemsenmesi gereken savunma unsurları...

Neden içeride havanları tutuyoruz ? ya da Sihirbaz Kulelerini ?
Peki neden geliştirmedin ?

Bu yollardan hepimiz geçtik, hangimiz köy binasını dışarı atmadı ? İçeriye ne koyduk ? Tabikii 3 Havan ve alabildiği kadar sihirbaz belki 3 kuleyide koydunuz ?

Geliştirilmeli. Uygun bir ganimet savunması içinde hasar gücünün yüksek olması ve bir topluluğu yok etmesi için kesinlikle önemli...

Bakıyorum da okçularımı, toplarımı geliştirmişsim ama şimdi fark ediyorum.

Okçu Kulesi 8 için; 720.000 * Sihirbaz Kulesi 3 için; 720.000

Top 9 için; 800.000 * Havan 5 için 800.000

81 terübe seviyesi ve şuan 9.seviye köy binasına geçemekte olan biri olarak söyleyebilirim ki oyun asla ve asla sadece sihirbaz kulesi ve havandan ibaret değil evet ilk geliştirmeniz gereken havan ve s.kulesi ancak okçu kulesi , top , ve hava savunmasıda aşırı derecede önem arz eder ayrıca teslalarıda unutmamak gerekir hepsi binanızın size sunacağı max seviyede olmalı !!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri