Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1500 tl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dolma123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 408

dolma123

Level 4
TM Üye
Konular
44
Reaksiyon Skoru
13
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar 1500 tl param var hesap almak istemiyorum uri çekerek oyunu oynayabilir miyim yoksa illa hesap almak zorunda mıyım ? zamanım var kasabilirim. x3 te uri çeksem 1500 tl ye ne kadar gelir ?

Bana kalırsa 1500 TL ile hesap alman daha iyi güçlü sağlam hesaplar bulabilirsin fakat zamanın varmış madem ozaman dediğin gibi x3 zamanı uri çek ne kadar geleceğini çektiğin zaman üç katını alınca görürsün :)

kardeşim sana yalvarıyorum sakın o parayı oyuna yatırma lütfen sana yalvarıyorum git bi ihtiyacını karşıla ne bilim başka bi şey yap tmm anlıyorum bi heves ama sadece bi heves modumuz kusura bakma ama yanlış yönlendiriyorsunuz 100 lira bas en fazla 200 lira bas hevesin varsa ama değmez zamanım var diyorsun o zaman kardeşim gireceksin tr servere gibi güzel bi servere benim tavsiyem iskandinavya 1 herkese tavsiye ediyorum tr2 yada tr3 ten hiçbir farkı yok online bakımından basacaksın x3 zamanı enfazla 200 dedim bak sonra gelişmiş bi şekilde oyuna başliyacaksın adam gibi kasacaksın zor değil vaktim var demişsin en fazla 8 ay sana garanti veriyorum full havoç olursun en fazla daha erken ol0a ihtimalin var ütfen benden sana bi tavsiye bu oyunu çıktığından beri oynuyorum değmez yapma git sen o parayı ihtiyaçlarını hallet öğrencimisn bilmiyorum ama bu parayı sakın basma ben sana sölim pişman olma

200 TL Bassan Yeter 990m uri sana yeter zamanın varmış geliştirebilirsin sadece credi kasmaya bak gel tr6'ya beraber oyniyalım Credi ile alışverşten alabilirsin ben ve arkadaşlarım böyle dizdik gemileri sen sadece o uri ile pet vb ek malzemeleri kullalan yani darkorbit 1500tl yatıralacak bir oyun değil.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri