Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Wireless bağlı fakat bilgisayar logosu üstünde (!) işareti oluyor sarı şeklinde ve interneti çekmiyor .
Diğer bir sorunda birden kablosuz ağ gelmedi görüyor fakat bağlanmadı kablolu bağlanıyordu telefondan ve wirelesten çekmedi res attım geçti bu nasıl bir sorun bilen varsa cevap .s
Diğer bir sorunda birden kablosuz ağ gelmedi görüyor fakat bağlanmadı kablolu bağlanıyordu telefondan ve wirelesten çekmedi res attım geçti bu nasıl bir sorun bilen varsa cevap .s
2. Sorunda res atınca düzeldi modemeModemin her şeyini çıkarıp tak ( kapat önce tabi ki )
1. Sorun wifi mi görmüyor anlayamadımAğ bağlantılarıma gir oradan Ağlarım diye bişey olcak bütün ağları unut de sonra kendi internetine tekrar bağlan şifreni girip2. Sorunda res atınca düzeldi modeme1. Sorun wifi mi görmüyor anlayamadım
Denedim olmadıAğ bağlantılarıma gir oradan Ağlarım diye bişey olcak bütün ağları unut de sonra kendi internetine tekrar bağlan şifreni girip
yinede yardımın için saol şuan sorun yok bazen öyle oluoyrŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)