C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[Minigame] Stop and Play

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Topal Sirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 298

Topal Sirin

Level 6
Fahri Üye
TM Üye
Konular
678
Online süresi
15h 51m
Reaksiyon Skoru
38
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 9 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
182
MmoLira
-10
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba fareler! Birkaç gün önce üzerinde çalışmaya başladığım Stop and Play minioyunu ile şimdi karşınızdayım!

Oyun 2 tane moddan oluşmaktadır. Birinci olan kişi bu 2 moddan herhangi birini seçebilir...
Modları seçtiler ve oynuyorlar, ama bu kadar kolay olabilir mi?

Oyuncular oyunlarını oynarken belirli aralıklarla karşılarına çıkacak olan
"STOP!" yazısına çok dikkat etmeliler. Niye mi? Çünkü ölebilirler!
Ayrıca bu "STOP!" yazısı karşılarına belirli aralıklarla çıkacak (yukarıda belirttim), belirsiz bir süre de orada kalacaktır.

Karşılarına çıkan bu "STOP!" yazısı sayesinde, o an hareket eden bütün fareler ölecektir! Ancak kolaylık olsun diye basit bir istisnai durum vardır. Ne mi?

Stop yazısı çıkmadan önce basılı tuttuğunuz bir tuş var ise, o tuşa stop yazısı çıktığında da basmaya devam edebilirsiniz ve ölmezsiniz.
Bu durum sadece kolaylık olsun diye engellenmemiştir.

Evet, nitelikli bir açıklamaya başlayalım.

Oyuncu odaya dahil olacağı zaman alacağı bilgi:

Konuya başlarken 2 tane mod olduğunu bildirdim, ancak bunların ne olduğunu söylemedim, işte o modlar:

1- FFA:
FFA'yı herkes biliyordur, açılımını da (Free for all). Bende, Türkiye'de pek çok oyuncunun FFA'yı sevdiği düşüncesine kapılarak minioyuna böyle bir mod ekledim. Aslında sadece Türkiye'de değil, dünyada pek çok kişi seviyor FFA'yı.

Yapmanız gereken birbirinizi öldürmek. Ama sakın unutmaya kalkmayın! Hangi mod olursa olsun STOP yazısı karşınıza çıkacak ve sizi öldürmeye devam edecektir! *-*

Ayriyeten bu moda bir sayaç eklenmiştir.

2- Racing:

Racingi de herkes biliyordur, değil mi? Bu yüzden fazla açıklamaya gerek duymuyor ve temel şeyleri belirterek geçiyorum:

Bu modda FFA'nın aksine 5 saniyede bir respawnlama işlemi gerçekleşir. Amacınız peyniri alıp yuvaya birinci girmek olmalıdır. Tabi STOP yazısını sakın unutmayın.

Bu iki mod arasındaki seçimi yukarıda da belirttiğim gibi birinci oyuncu yapacaktır. Birinci giren oyuncunun girdikten sonra karşılaşacağı durumu aşağıda görebilirsiniz.

Script açılınca haritayı kim belirleyecek derseniz; LUA bütün haritalardan rastgele birini açacaktır. Yani açılacak harita Racing ya da FFA modundan olacaktır.

Adminler:
Fatihmilano
Transforlays
Kinqybaha

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri