NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Merhaba Arkadaşlar ! ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ImTemeLReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 598

ImTemeLReis

Level 5
TM Üye
Konular
28
Reaksiyon Skoru
28
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar öncelikle nasılsınız diye sormak istiyorum.Hal hatır her zaman önceliklidir benim için.Ben foruma yeni katıldım.Oturdugum zaman 1 saat boyunca her şeyi en küçük ayrıntısına kadar araştırırım.Türkçeme özen gosteririm ve kısaltma vb... kullanmam (kısaltma gibi şeyler olursa ozur dilerim klavyem bazen basmıyor)

Adım:Efe (siz bana ImTemeLReis derseniz mutlu olurum :) )
Sporcuyum (Genclerbirliğinde kalecilik yapıyorum daha amatörüm inşallah yakında sahalara çıkıcam)
Oynadığım oyunlar genellikle FPS oyunlardır.FPS nedir diye sorarsanız Call Of Duty Caunter Strike Half Life vb...oyunlar bunlara örnektir.Benim için en iyi Online FPS oyun Wolfteam ve War Rock'tur.Ancak War Rock'u tavsiye etmiyorum neyse.Umarım sıkılmadan okumussunuzdur.Sizde kendinizden bahsederseniz memnun olurum :)

Yorumlarınızı bekliyorum. Sizde kendinizi tanıtırsanız sevinirim arkadaşlar !...

merhaba arkadaşım seni tanıdıgım için mutlu oldum ben sna +rep verdim herkes +rep verirse forum daha guzel olur :) bye

Teşekkür ederim arkadaşım.Özen gosterip benim açtıgım konuyu okudugun ve beğendigin için çok mutluyum .Benim amacım bilmediklerimi öğrenmek ve bildiklerimi öğretmek .Amacım Moderatör felan olmak umarım hedefime ulaşırım :)

Hos geldin aramıza Efe kardesim :) Bende Turkceye ozen gosteriyorum ve herkesin gostermesini istiyorum benim adımda Selen Memnun oldum ... +Rep

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri