Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nasıl gelişebilirim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkutserbes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 461

berkutserbes

Level 2
Üye
Konular
12
Online süresi
3m 58s
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 6 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
80
MmoLira
9
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar gemim leonov (Vengance'de var ama tek hangar oldugu için takarsam leo gidicek)

11 LF3
4 İris
3 10 k lık kalkan
3 2 k lık hız motoru

Gerisi lf2 Tüm yararlı oto roket cpu ları vb.vb var

Nasıl daha çok gelişebilirim

LF3 Ler 10-25 M arası (saate göre)
İrisler 20-45 M arası (saate göre)

Server : BR2

kardeş bi keren çok yanlış serverda oynuyosun sana tavsiyem iskandinavya 1 dir neden mi tr serverendan hiçbir farkı yok oyuncu sayısı bakımından ayrıca bana göre birazilyadan daha uzcuz alışver,ş fiyatları brezilya 2 de 1 ayda full olrsun ama elden çıkarmak isteidiğinde elden çıkaramazsın oyuncu sayısı azdır iskandinavyadada 1 ayda full ourssun oyuncu sayısı tr2 yada tr3 le hiçbir farkı yoktur rahat elden çıkarırsın bilmem anlatabiildim mi bu arada forum bitmiş yaa eskiden bu forum ne güzeldi cıvıl cıvıl türkiyenin en iyi darkorbit forumuydu şimdi öle bi şkavram kullanamiyacağım çünkü yeni konular gelmiyor adam taaa 2012 senesindeki konuyu hortlatıyor insaf dediğim gibi kardeşim benim sözümü tut hiç pişman olmazsın bana dua edrsin br2 dede aynı anda full olursun iskandinavyadada ama oyuncu farkı çok önemli hiç sıkılmadan oynicana eminim çünkü iskandinavyada herkes full bu arada araklarda hatalar yapmışım klavyaem bozuk

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri