noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Aci gercekler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan powerpeople
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 694
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sen Oyunda Olduğun Her Dakika Zararsın Oyunun Huzurunu Bozuyosun ,ha bu konuyuda ban yemen için açmadım zaten ;)
+ bişey daha diyim bende buglu item falan yok @Shorty; Bu Bochaa oyun hakkında bilmedikleri varda buglu itemlerin güncelleme sırasında silindiğini ve buglu itemlerin mmomt2 nin ilk kurulduğu sıralarda piyasaya sürüldüğünü söylermisin :ka19:

Moderatör tarafında düzenlendi:
çok güzel yalan konuşuyorsun bilezik yürütmüşüm ve itiraf etmişim bakk sen :d kanıtın varsa paylaş burdan bilezik yürüttüğümü dağir suan forumu gezen yonetıcıler sizin ne kadar çirkef ve ukala olduğunuzu görüyorlar sizin amacınız bochaa İsimli karakteri banlatmak ama amacınıza ulaşamıcaksınız :d
benİm banlatma gİbİ bİr amacim yok herkes sen deİlkİ mİlletİ banlatsin oyuncu azaltsin ;) sadece oyundakİler senİn gerÇek yÜzÜnÜ gÖrsÜn dİyorum :)

:D :D sadece gülüyorum :D :D :D yediremiyorya gururuna benle tülaya sarıyor bizi karıştırıyor burayada :D. D: d.D:As:Ds.Ad.a:D.Ad. hahah isme bak (Boc)haa :A D:a:Da:ds.a:D:Ad :

ben ne insanlar gördüm Tülay olupta kendini ezgi olarak tanıtanlar , Mehmet olupta recebim diyenler kimse şahsi özel bilgi vermek istemeyebilir sonuçta bu bir oyun bundan ban yenilmez ve şunuda belirtmek isterim Videoyu kaldırtcak aklı sıra sil diyor SonSavas12 isimli hesabını açtırcak akıllı . siz hem buglu ıtem kullanın taşıyın sonra ban yiyince çar açtırma taktiği bulun ama yemezler , şuan yonetıcıler bana hak veriyor istediğin her şeyi deneyin ama beni banlatamazsınız yeterli delil değil bunlar .. UĞraşın siz beni banlatmak için her yolu deneyin ama başaramıyorsunuz , acınız neyse söyleyin zamanındada hack item taşıyanları çok banlattım varsa kural ihlali bir suçum banlatın ben burdayım , ve sizin gibide hiç bir yere kaçmıyorum itemleride boşaltmıyorum köksal mıdır nedır sensual kaç çar değiştin mania dan tut joymareden tut hadi kaçarsın anlarımda itemleri boşaltıp kaçıyor üstelik az benim gibi delikanlı ol ben itemleri şuan boşaltmıyorum hadi banlatacagınız bir durum varsa banlatın itemler içinde
YANİ SENDE BU İŞİN YOLCUSU OLDUĞUNU SÖYLÜYORSUN VE SENİN TEK FARKININ SEN ÇAR DEĞİŞTİRİP İTEM BOŞALTMIYORSUN :m08: TAMAM SUS KENDİ AĞZINLA DİYORUN NE OLDUĞUNU :m08:

onu bırakda hacı sen neden thanatos10 murat dediğimde itiraz ettin ağladın o kadar :D şimdide kendin itiraf ediyosun senin adamlığın bu işte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri