HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dün forumda beni suçluyordu gereksiz saçma sapan bir video almış göya seni banlatcam banlatcam diyodu artislik yapıyordu bochaanın üstüne tahrik edici provoke edici davranış sergiliyordu ama sonunda ne oldu http://www.turkmmo.com/elym2-genel/3125279-holyflame-adli-sahis-tehdit-2.html bu konu başlığı altında Konuşuyordu böyle böyle büyük idda ortaya attı ban yiceksin bilmem ne ama sonunda ne oldu, bu ticket cevabı görüntüsü:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
işte final oyunda sustuğu o an:
:m08::m08::m08:Sorun yok koçum destege attım ticketini :ASD.aSd DnAngel öyle diyor ama ben ticketimi attım videoyu düzenleyip okuyabilirler ticketini attım o kadar diyorum sana ne rezil olcam bana hırsız dedin sen güya çarlarım hırsızlıktan ban yemiş dedin al sana kanıtım iyi bak dostum hırsızlıktanmı ban yemişim yoksa başka birşeydenmi
.SA d:a .Da: D
))) tutuşdu ya toton yazarsın böyle birşey bulamadı şimdide bunları yazıyor lan DnAngel sana o cevabı vermiş die sen mi haklı oldun abisi hayırdır hiç kimsenin kanıtı yoksa o kişi suçsuzdur 
D:
bunu herkez bilir al sana hırsızlıktan ban yemediğime dair ban resimleri
D: neyse eyw saol popüler oldum sayende rezil olarak deil gururum la haklılıgım la
şimdi saçma sapan yorumlar yazcan biliyom sus dahada rezil olmaa 
.SA d:a .Da: D
))) tutuşdu ya toton yazarsın böyle birşey bulamadı şimdide bunları yazıyor lan DnAngel sana o cevabı vermiş die sen mi haklı oldun abisi hayırdır hiç kimsenin kanıtı yoksa o kişi suçsuzdur 
D:
bunu herkez bilir al sana hırsızlıktan ban yemediğime dair ban resimleri
hani hırsızlıktan ban yemiştim lan senin kanıtın nerde al sana kanıtım abisi ayık ol ağlamaa buralardaa attım ticketini ben sorun yok rezil olmuşum da falan filan hahah h a.AS d:as. D.A .da. d.a.D .A .d.a rezil olan sensin :AS: a susuyorum sadece seni Allah bildiği gibi yapsın diyorum beni rezil etmedin sen oyuna kral ettin sadece yalan yanlış hırsızlık iddialarınla rezil olan sensin kanıtlarım ortada
D: neyse eyw saol popüler oldum sayende rezil olarak deil gururum la haklılıgım la
şimdi saçma sapan yorumlar yazcan biliyom sus dahada rezil olmaa