- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Ben Bi Pvp Açmayı Düşünüyorumda En Az 2gb Ramlı Bunu Ulusal Sunucuda Uygun Buldum Ve Almayı Düşünüyorum Bu Sunucudan Pvp Alan Biri Yada Sunucuyu Bilen Biri Yardım Etsin....
SİZCE ULUSAL SUNUCUDANMI ALMALIYIM EĞER ALMAMALIYSAM SİZİN ÖNERECEGİNİZ BİR SUNUCU VARMI ??
SİZCE ULUSAL SUNUCUDANMI ALMALIYIM EĞER ALMAMALIYSAM SİZİN ÖNERECEGİNİZ BİR SUNUCU VARMI ??
- Konular
- 231
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Emek Server açıyorsan %100 al derim yalnız wslik saltanat filesi kesinlikle alma uyku modu var ve çok uğraşmama rağmen çözemedim kullananlar bilir 5-6 konu açmıştım bütün çabalarıma rağmen çözememiştim 100online oluyordu server kapanıyordu ve kendin açmayıncada olmuyordu yani onlinen günden güne düşer. Emek server açıyorsan al derim. (kendi düşüncem)
- Konular
- 90
- Online süresi
- 8h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 657
- DevLira
- 0
her bilişim aynı bence sen makinesine bakacaksın. hangisi sağlam ise onu al. yok destekmiş falan filan hepsi hikaye.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Peki Hangi Sunucun Makınasın Saglam Oldugunu Nerden Anlarım Markasından Veya Başka Bişeydenmi Onun Hakkında Beni Bilgilendirirsen Sevinirm Yada Senin Bildigin Bir Bilişim Tavsiye Edermisin ??her bilişim aynı bence sen makinesine bakacaksın. hangisi sağlam ise onu al. yok destekmiş falan filan hepsi hikaye.
- Konular
- 872
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,287
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 4,143
- DevLira
- 0
Bir firma hakkında bilgi almak istiyorsanız NASIL BİLİRSİNİZ? bölümüne konu açın, taşınması için bildirildi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)