Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Ram ????? Sorunu ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan desantis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 244

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlaroyun kapanmaması ıcın bı yerde yazı okudum ve oyun fps uzerınde calısıyor ve bu fps yukseldıkce pc ısınıp oyun kapanıyor ve ıcındekı toz dan sorunlu tutor ve kasayı acıp tozları temızledım ram cıkardım taktım pc çalışmadı 3 5 kere daha denedım çalıştı ve bugun net gezınırken pc kapandı ve tekrar actım ve kapattım olmadı 2 saatır uğrasıyorum suan bişey söyleyebilcek var mı ??????????????????????

HANGI OYUNU OYNUYORSUN ?

PC BİLGİLERİN NE RAM KAÇ ?

PC NORMAL KULLANIRKEN BİLE KAPANIYORSA FANLARI TEMİZLE VE FANLARIN ÇALIŞTIGINDAN EMİN OL MASAÜSTÜ İSE BİLGİSAYARIN EKRAN KARTI TAKILI İSE EKRAN KARTI FANIN DÜZGÜN ÇALIŞTIGINI KONTROL ET

İŞLEMCİ FANINADA BAK

İŞLEMCİ FANIN YERINDE SABİT OLDUGUNU KONTROL ET GEVEŞ İSE YADA 1 AYAGI FALAN SÖKÜLMÜŞ İSE ONU İYİCE YERINE OTURT VE SABİTLE

LEPTOP İSE BASINÇLI HAVA İLE (koprösr İLE ) IZGARALARDAN LEPTOPU TEMİZLE

KONTOL ETMEK İÇİN EKRANI YATIR BİLGİSAYARI AÇ VE FANI KONTROL ET DÖNDÜGÜNDEN EMİN OL

[ NANOTEK ]

UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR

SORUNU TAM AÇARSAN SIKINTI NEREDE OLDUGUNU SÖYLEYEBILIRIM AMA İNTERNETE BİLE GEZERKEN BİR SURE SONRA KAPANDIGINI YAZMIŞSIN BU SAYDIKLARIMA ÖNCELIKLE BAKMAN GEREKİYOR

İYİ FORUMLAR...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri